Диагностика на кожата с VISIA

Уред за детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение.

140.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Диагностика на кожата с VISIA

Уред за детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение.

140.00 лв.

VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващите проблеми, но и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Като резултат, лекарят разполага с информация за основните 6 проблема, от които кожата на пациента би могла да страда: бръчки, пъпки, пори, неравномерен тен, наличие на бактерии в порите, пигментни петна (от прекомерно излагане на слънце).

С помощта на VISIA, лекарят прави детайлно сравнение между характеристиките на кожата на пациента и тези на други пациенти на същата възраст, пол и етнос. Тази информация служи като отправна точка за лекуващия при диагностицирането на състоянието на кожата и създаването на персонализирана програма за лечение.

В края на процедурата пациентът получава пълен анализ на състоянието на кожата си, както и списък с препоръки за третиране, опции за лечение и съвети за предпазване на кожата.

Клиника Derma-act