Биостимулиращи нехиалуронови филъри

900.00 лв.1000.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Биостимулиращи нехиалуронови филъри

900.00 лв.1000.00 лв.

Какво представляват нехиалуроновите филъри?

Инжекционните нехиалуронови филъри осигуряват уплътняване на кожата, дълготрайна корекция на бръчки и възстановяване на обема. Те помагат за скулптуриране и контуриране на лицето, възвръщането на младежката му V-образна форма и запазването на естествения му вид. Могат да се прилагат още в зоната на шията, ръцете, деколтето, гърдите, корема. Основната им съставка, калциев хидроксиапатит, е компонент на костите, зъбите и други тъкани, което ги прави напълно биосъвместими с отложено във времето бавно освобождаване, активиране на колагеногенезата и подобряване на качеството на кожата.
Алтернатива са и на лифтинг терапиите с мезоконци благодарение на своето продължително действие (повече от 24 месеца) и минимален възстановителен период.

Видове нехиалуронови филъри и хибридни филъри

Sculptra® е инжекционен нехиалуронов филър, който се използва за възстановяване на плътността на средните до дълбоки линии на лицето – тези в областта около устните, марионетните линии (линиите от ъглите на устата надолу към челюстната линия), назолабиалните гънки (линиите от носа до ъглите на устата) и бръчките по брадичката и други хлътнали области като бузите и слепоочията. Sculptra® действа като биоактиватор и изключително мощен колагенен стимулатор. Филърът стимулира наличния в кожата колаген, като позволява на тъканите да се възобновят по естествен начин.

HArmonyCA™ е хибриден филър, който  съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Частиците хиалуронова киселина действат дълбоко в кожата, и осигуряват незабавен лифтинг ефект. Частиците калциев хидроксиапатит от своя страна, стимулират производството на колаген от организма и образуването на нови колагенови влакна. Тъй като гелът бавно изчезва с течение на времето, на негово място се изгражда здрава и плътна колагенова мрежа за постепенен, дълготраен лифтинг от калциев хидроксиапатит.

 

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act