Биостимулиращи нехиалуронови филъри

450.00 лв.1000.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Биостимулиращи нехиалуронови филъри

450.00 лв.1000.00 лв.

Какво представляват нехиалуроновите филъри?

Инжекционните нехиалуронови филъри осигуряват уплътняване на кожата, дълготрайна корекция на бръчки и възстановяване на обема. Те помагат за скулптуриране и контуриране на лицето, възвръщането на младежката му V-образна форма и запазването на естествения му вид. Могат да се прилагат още в зоната на шията, ръцете, деколтето, гърдите, корема. Основната им съставка, калциев хидроксиапатит, е компонент на костите, зъбите и други тъкани, което ги прави напълно биосъвместими с отложено във времето бавно освобождаване, активиране на колагеногенезата и подобряване на качеството на кожата.
Алтернатива са и на лифтинг терапиите с мезоконци благодарение на своето продължително действие (повече от 24 месеца) и минимален възстановителен период.

Видове нехиалуронови филъри и хибридни филъри

Sculptra® е инжекционен нехиалуронов филър, който се използва за възстановяване на плътността на средните до дълбоки линии на лицето – тези в областта около устните, марионетните линии (линиите от ъглите на устата надолу към челюстната линия), назолабиалните гънки (линиите от носа до ъглите на устата) и бръчките по брадичката и други хлътнали области като бузите и слепоочията. Sculptra® действа като биоактиватор и изключително мощен колагенен стимулатор. Филърът стимулира наличния в кожата колаген, като позволява на тъканите да се възобновят по естествен начин.

HArmonyCA™ е хибриден филър, който  съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Частиците хиалуронова киселина действат дълбоко в кожата, и осигуряват незабавен лифтинг ефект. Частиците калциев хидроксиапатит от своя страна, стимулират производството на колаген от организма и образуването на нови колагенови влакна. Тъй като гелът бавно изчезва с течение на времето, на негово място се изгражда здрава и плътна колагенова мрежа за постепенен, дълготраен лифтинг от калциев хидроксиапатит.

Radiesse® е хибриден филър, който съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Използва се за корекция на дълбоки бръчки и възстановяване на изгубените обеми. Калциевият хидроксиапатит (Ca) отговаря за стимулирането на производството на колаген в дългосрочен план, докато хиалуронова киселина действа мигновено, като осигурява видим лифтинг и изглаждане на бръчките.

Juvelook е хибриден филър, който комбинира хиалуронова с полимлечна киселина (PLA), за да стимулира производството на колаген в кожата, като ефективно намалява фините линии и бръчки. Хиалуроновата киселина абсорбира влагата за видимо по-плътна кожа, докато PLA осигурява дълготраен ефект против бръчки, като стимулира кожата да произвежда повече колаген.
Препоръчват се 3 процедури през интервал от 1 месец за максимално поддържане на подмладяващия ефект, но могат да се направят повече, в зависимост от нуждите на вашата кожа.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act