Открий алхимията на красотата

Философският камък на нашето хилядолетие е блянът за вечна младост и красота. Открий алхимията на красотата с новите пакети на Derma-Act. Избери между промопакетите Precious, Cleo, Apollo, Prestige и Royal, a за останалото ще се погрижат нашите специалисти.

Офертата е валидна до 9 февруари 2023 г., като процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение. Можете да закупите пакетите в клиниката или онлайн. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет “Precious ”
Genesis (лице) х2 + Микродермабразио (лице) х2
299 лв. (от 520 лв.)

Пакет “Precious” е подходящ за всеки, който иска почистване на кожата в дълбочина и отстраняване на несъвършенства, като белези, фини линии и червенина. Той включва по две процедури Genesis и микродермабразио. Genesis e иновативна лазерна технология, която ефективно може да повлияе върху проблеми като розацея, акне и белези от акне, и фини линии. С нейна помощ структурата на кожата се подобрява, а размерът на порите – редуцира. Освен това Genesis стимулира и производството на нов колаген. Процедурата се извършва без упойка и може да се прилага по всяко време от годината.
Може да видите как протича процедурата тук.

Микродермабразио е неинвазивна апаратна процедура, която използва механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум за отстраняване на повърхностния епидермален слой на кожата.
Може да видите как протича процедурата тук.

Процедурите от този пакет са много подходящи за подготовка на кожата за процедури от другите пакети.

Пакет “Cleo”
Palomar (лице) + PRP
399 лв. (от 950 лв.)

Тайната антиейдж формула на промопакет Cleo се базира на две взаимодопълващи се процедури за лице – Palomar и PRP. Palomar Icon™ е апаратна процедура и е сред най-ефективните технологии в света в третирането на фини линии и бръчки.
За по-добра регенерация след процедурата и удължаване на ефекта ѝ се препоръчва прилагането на PRP терапия. Тя представлява извличане на кръвна плазма, богата на тромбоцити и инжектирането ѝ в третираните зони. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен.
Може да видите как протича процедурата тук.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни от 2 до 3 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет “Apollo”
CO2 (лице) + Микронийдлинг (лице)
499 лв. (от 950 лв.)

Пакет “Apollo” е подходящ за хора, които търсят цялостен рисърфисинг на кожата. CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.
Може да видите как протича процедурата тук.

Процедурата микронидлинг извършва механично стимулиране на колагена, като чрез фини иглички образува микроскопични каналчета в епидермиса.
Може да видите как протича процедурата тук.
Двете процедури се извършват в една сесия и възстановителният период може да отнеме до 10 дни.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни 2 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет “Prestige”
PicoSure Pro (лице) + Фотоподмладяване – IPL (лице)
599 лв. (от 1400 лв.)

Пакет “Prestige” предлага комбинация от мощни антиейдж процедури с едни от най-иновативните лазерни технологии на пазара. PicoSure Pro е най-новият пикосекунден лазер за подмладяване. Използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.
Може да видите как протича процедурата тук.

Фотоподмладяването или известно още като IPL  е технология за оптимизирана пулсираща светлина. С нея се подобряваща тона, текстурата и цялостния вид на кожата. Лечението е неинванзивно и е идеално за намаляване на хиперпигментация, розацея и други кожни проблеми.
Може да видите как протича процедурата тук.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни 2 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет “Royal”
HIFU (средна и долна част лице) + скинбустер Saypha Rich 2 бр.
699 лв. (от 1480 лв.)

Пакет “Royal” е подходящ за по-зряла кожа, където са налице отпускане на кожата и загуба на еластичност.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. В процедурата се използва високочестотен ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. Терапията е подходяща както за подмладяването и стягането на определени зони от лицето, така и за цялостен „уау“ ефект.
Може да видите как протича процедурата тук.

Saypha RICH е от семейството на скинбустерите, които представляват частично стабилизирана хиалуронова киселина. Инжектират се в кожата, с цел силна и продължителна хидратация и усилване на лифтинг ефекта след процедурата HIFU.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 2 сесии в тримесечен интервал.