Оперативна или неоперативна ринопластика?

Основоположникът на Прецизната Ултразвукова Ринопластика д-р Емре Илхан и специалистът по дермални филъри д-р Мариела Клаклова ще отговорят на един от най-често задаваните въпроси:

“Ринопластика или дермален филър?”

На 29.05. д-р Илхан ще обърне персонално внимание на всеки, който иска да коригира дребни несъвършенства, и ще даде експертното си мнение дали целта е постижима с филър или с оперативна намеса. Д-р Клаклова ще поставя дермални филъри на тези, които искат незабавна корекция.

???? Консултациите по ринопластика с д-р Илхан ще продължат и на 30.05.

Местата и за двата дни са ограничени. Запази си час чрез съобщение във Viber на ???? 0877909255.

???? Derma-Act Infinity, ул. “Папрат” 6В

✅ Повече за експертите:

Д-р Емре Илхан е роден в Истанбул през 1976г. Завършва висшето си образование – Ege University Faculty of Medicine през 2000г. в Измир. През 2001-2005г. изучава Оториноларингология във Vakıf Gureba Training and Research Hospital в Истанбул , както и хирургия на главата и шията. През 2005-2006г. завършва военната си служба в Chief Erzurum Mareşal Çakmak Military Hospital Clinical.

От 2006г. работи в собствената си клиника в Истанбул. Има над 19 години опит в областта на оториноларингологията, ринопластиката и отопластиката зад гърба си и повече от 7000 оперирани пациенти. Работил е с абсолютно всякакъв тип кожа, носна структура и лицеви пропорции, всякакви етноси и раси, което възпитава усета и умението му да създава индивидуален нос на всяко лице.

Д-р Мариела Клаклова е завършила Медицински университет София през 2018 година. По време на редовното си следване е участвала в редица студентски конгреси и семинари за обогатяване на познанията си по отношение на новите технологии и похвати в медицинaта. Професионалните ѝ интереси са насочени към лазерните технологии и процедурите за моделиране на тялото, както и приложението им в различни сфери на дерматологията и естетиката.