Официално откриване на Derma-Act

На 9-и февруари Клиника Derma-Act отпразнува с колеги и приятели своето официално откриване.

Екипът от специалисти разведоха гостите из клиниката и представиха процедурите, които тя предлага, на събитието по официалното откриване на Derma-Act. Те имат амбицията да дадат по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изградят навици за правилна грижа за кожата.

„Derma-Act залага на последните тенденции, насочени към грижата за кожата. Иновативният подход на лекарите в клиниката се състои в предоставяне на по-широк достъп до качествени услуги и персонално отношение към всеки един пациент, който получава вниманието на целия екип”, сподели д-р Константинос Пагидас, собственик на Derma-Act. „Специални грижи сме предвидили за най-малките посетители, за които предоставяме безплатни детски прегледи. По този начин искаме да намалим липсата на информираност и да започнем да изграждаме навици за профилактика, както при децата, така и при техните родителите”, допълни той.

Екипът на Derma-Act вярва, че съвременният човек трябва да се отнася отговорно със здравето си и да му бъде предоставен свободен достъп до най-новите методи за превенция и лечение.

„В България има погрешна представа за това как човек е редно да се грижи за кожата си. Обикновено се обръщаме към дерматолог едва след сериозен кожен проблем, а терминът “естетична козметика” се свързва с тежки корекции или скъпи препарати. Ние искаме да променим това мислене”, разказа за плановете на клиниката д-р Пагидас.

Клиника Derma-Act ви очаква на бул. Черни връх 150, ет. 3, а нашите колеги са на ваше разположение на телефон 088 974 1417 и 02/ 450 80 80.