Новото лице на нежността

В Derma-Act винаги сме вярвали, че нежната кожа е един от основните символи на женствеността. Нежност, която е изписана на лицето ти. Затова създадохме тази серия специални промо пакети, които не просто се се грижат за външния вид на кожата ти, но и запазват нейната чувственост.
Без значение дали ще избереш Lily, Frost, Bloom, Light или Uplift може да очакваш изключителни резултати, които са видими и осезаеми още след първата сесия. И които ще запазят нежността ти още по-дълго.

Промоцията е валидна до 18 юли 2024 г. Процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение.

Пакет Lily – 349 лв. (от 750 лв.) 
микродермабразио + лазерно подмладяване Revivo + радиочестотен лифтинг TempSure 


Пакетът е подходящ за всеки, който иска да подобри качеството на кожата на лицето с помощта на 3 бестселър процедури.

Посещението започва с микродермабразио, което представлява дълбоко почистване на повърхностния слой кожа с помощта на механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум. В резултат кожата е дълбоко почистена и подготвена за следващата процедура с лазер Revivo.

Лазерът Revivo от системата на Quanta Chrome успешно третира едни от най-често срещаните и най-упорити кожни състояния: зачервявания и розацея, хиперпигментации, паячни вени и “спукани” капиляри и разширени кръвоносни съдове, фини линии и бръчки, разширени пори, акне и белези от акне.

Накрая се пристъпва към радиочестотния лифтинг с TempSure, който предлага мощна монополярна радиочестотна енергия идеална за изглаждане на бръчки и стягане на кожата. Тъканите се загряват равномерно в дълбочина, като по този начин се активира естественото производство на свеж колаген в кожата. Уникалното при TempSure са патентованите накрайници, които активират процедурата само когато тъканите са достигнали терапевтична температура.

Според проучвания радиочестотните процедури са в топ 5 сред най-търсените естетични процедури от потребителите и това не е случайно, предвид това че са идеалната превенция срещу стареенето на кожата.
Вижте как протича процедурата с TempSure тук.

Предимства на пакет Lily:

 • процедурите не изискват време за възстановяване
 • могат да се извършват по всяко време от годината
 • извършват се в едно посещение
 • пакетът съчетава 3 процедури, които предлагат комплексно решение за подобряване качеството на кожата: от почистване, през подобряване на текстурата, до подмладяване.

Пакет Frost – 449 лв. (от 1200 лв.) 
2 бр. карбонов пилинг + 2 бр. лазерно подмладяване Revivo + биостимулация околочен контур PhilArt Eye


Този пакет се превърна във фаворит и затова решихме не само да го предложим отново, но и да го надградим. Процедурите в него са подходящи за всеки тип кожа и възраст, като особено добри резултати се наблюдават при мазна и склонна към акне кожа.

Посещението започва с лазерен карбонов пилинг или известен също като „Холивудски пилинг“, който комбинира силата на лазерната технология и активен карбон. За целта върху лицето се нанася слой течен карбон, който прониква дълбоко в порите и в последствие се разбива на фини частици с помощта на мощния лазерен лъч на лазерната система Quanta Chrome. В резултат кожата е почистена, премахват се замърсяванията и мъртвите клетки.

След което се преминава към процедура с лазерът Revivo, чиято цел е да третира несъвършенства като: зачервявания и розацея, хиперпигментации, паячни вени и “спукани” капиляри и разширени кръвоносни съдове, фини линии и бръчки, разширени пори, акне и белези от акне. След процедурата кожата може да е леко зачервено, което отшумява в рамките на деня.

Последната стъпка е инжектирането на биостимулатора с полинуклеотиди PhilArt Eye в околоочния контур. Тази зона е изключително деликатна поради различната си подкожна структура в сравнение с останалата част от лицето, което налага допълнително внимание и грижа. PhilArt Eye е с основна съставка полинуклеотиди и се прилага точно върху фината зона около очите с цел освежаване на кожата, терапия срещу бръчки, „пачи крак“ и птози на клепачите. Полинуклеотидите от своя страна представляват молекули, които стимулират естественото производството на нов колаген, в резултат на което се подобрява еластичността на околоочната зона.

Предимства на пакет Frost:

 • процедурите не изискват време за възстановяване
 • могат да се извършват по всяко време от годината
 • процедурите цялостно подобряват качеството на кожата и елиминират несъвършенствата: от почистване, през подобряване на текстурата, до биостимулация.

Пакет Bloom – 549 лв. (от 1000 лв.) 
Лазерно фракционно подмладяване Palomar + биостимулация лице PhilArt Next


Пакет Bloom е много подходящ за хора, които наблюдават по-дълбоки признаци на стареене на кожата, като бръчици, фини линии и отпускане. Процедурите, които включва са:

Фракционно подмладяване с Palomar е неаблативна лазерна процедура, при която лазерният лъч излъчва правилна гъста решетка от микроколонки, която достига в дълбочината на дермата и предизвиква коагулация. Между колонките остават островчета нетретирана тъкан, от която започва правилното възстановяване на кожата и образуването на нови колагенови влакна. Процедурата е изключително подходяща за намаляване на фините линии и бръчки. Също така подпомага за намаляване размера на порите, повлиява върху хлътналите белези и подобрява текстурата и еластичността на кожата.
Вижте как протича процедурата с Palomar тук.

След обработката с лазера следва инжекционната процедура с биостимулатора с полинуклеотиди PhilArt Next. В състава си комбинира хиалуронова киселина, полинуклеотоди и манитол, които работят за повишаването на хидратацията на кожата и стимулирането на производството на нов колаген. Възстановява се еластичността на кожата и нейната виталност. Манитолът от своя страна забавя разпада на хиалуроновите молекули и така удължава действието на терапията.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, като за оптимални резултати е препоръчително да извършите серия от 2-3 процедури през 1 месец.

Предимства на пакет Bloom:

 • процедурите са неинвазивни и изискват минимално време за възстановяване
 • могат да се извършват по всяко време от годината
 • извършват се в едно посещение
 • процедурите цялостно подобряват качеството на кожата и я подмладяват

Пакет Light – 649 лв. (от 1200 лв.) 
Пикосекундно лазерно подмладяване PicoSure Pro + скунбустер лице Profhilo®


Пакет Light е предназначен за хора, които искат да преборят несъвършенства като пигментации и мелазма, същевременно подобрявайки нейната текстура и еластичност. Процедурите, които включва са:

PicoSure Pro е първият и единственият александритен пикосекунден лазер. Той работи изключително добре в ремоделирането на дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена. Късата продължителност на импулса намалява рискът от увреждане на околната кожа и по този начин се третира в най-голяма степен конкретният проблем. PicoSure Pro е и изключително ефективен за разбиването на нежелан пигмент, което го прави предпочитан избор за третиране на пигментации и мелазма.
Вижте как протича процедурата с PicoSure Pro тук.

След обработката с пико лазера следва инжекционната процедура със скинбустера Profhilo. Той предлага двойно действие, благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина в ниско и високомолекулна формула. Това означава, че от една страна стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса ѝ и от друга страна, стимулира производството на колаген и еластин, което намалява появата на бръчки и фини линии, подобрява хидратацията и изравнява тена.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, като за оптимални резултати е препоръчително да извършите серия от 2-3 процедури през 1 месец.

Предимства на пакет Light:

 • процедурите не изискват време за възстановяване
 • извършват се в едно посещение
 • могат да се извършват по всяко време от годината
 • процедурите цялостно подобряват качеството на кожата и я подмладяват

Пакет Uplift – 749 лв. (от 1500 лв.) 
Неоперативен лифтинг HIFU (средна и долна част лице) + 2 бр. скинбустер Saypha® RICH


Пакет Uplift по името си подсказва, че е предназначен за хора, при които се наблюдава отпускане в средната и долна част на лицето, водейки до един по-състарен и уморен вид. Затова предлагаме едно неоперативно решение, което дава видими резултати в рамките на едно посещение.

Неоперативеният лифтинг с HIFU е процедура, при която се използва високо честотен фокусиран ултразвук за повдигане и подмладяване на кожата. HIFU-технологията е единствената, при която е възможно да се достигне до SMAS слоя или мускулно- апоневрозна система, която представлява свой род матрица, поддържаща меките тъкани на лицето и тялото. С напредването на възрастта колагенът в SMAS слоя намалява, в резултат на което кожата увисва, образуват се бръчки и се губят младежките контури и обеми. Процедурата HIFU дава ефективни лифтинг резултати за кожата, подобни на оперативен лифтинг, като насочва действието си именно към колагеновите влакна на ниво SMAS. Ултразвуковата енергия преминава през кожата и подкожната съединителна тъкан без да я уврежда и осигурява незабавно ”опъване”, като след хирургическа намеса.

Вижте как протича неоперативния лифтинг с HIFU тук.

След HIFU процедурата се пристъпва към инжектирането на скинбустера Saypha® RICH. Това е продукт с висока концентрация на неомрежена хиалуронова киселина, който се използва за дълбока хидратация на кожата. В резултат еластичността се подобрява, кожата се изглажда и възвръща блясъка си. Може да се използва и в областта на шията, деколтето и ръцете.

Предимства на пакет Uplift:

 • процедурите не изискват време за възстановяване
 • могат да се извършват по всяко време от годината
 • извършват се в едно посещение
 • резултатите са видими след първата процедура