Нашите лекари познават красотата. От първо лице.

Филърите са суперсилите на естетичната дерматология в днешно време. Затова и Derma-Act ви предлага три супер пакета за красота – сега на супер цени и представени от нашите супер дерматолози.

Промоцията е валидна до 9 февруари 2023 г. Пакетите могат да се закупят на място в клиниката или онлайн. Всички пакети са с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение. Запазете своя час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет SAYPHA 2 ml
549 лв. (от 900 лв.)
Хиалуроновият филър от Saypha® е разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Подходящ е за моделиране на скули и цялостен лифтинг на лицето. Благодарение на високата му плътност, след поставянето му кожата става еластична и хидратирана. Инжектира се в средния до дълбокия дермален слой за постигне на максимално естествен вид и гарантиран дълготраен резултат.

Пакет RESTYLANE 2 ml
949 лв. (от 1200 лв.)
Restylane са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.

Пакет JUVEDERM 2 ml
999 лв. (от 1200 лв.)
Хиалуроновите филъри Juvéderm® представляват стерилни, апирогенни, физиологични разтвори на свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Одобрени са от Американската агенция за контрол на храните и медикаментите (FDA) и съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки.