Моето обещание за 2023 – Derma-Act

Да посрещнем 2023 с най-важното обещание – това да се погрижим за себе си.

Сега по-лесно от всякога със специалните празнични пакети от Derma-Act.

Промоцията е валидна до 9 февруари 2023 г. и пакетите могат да се използват до 09.03.2023 г. Може да закупите пакет на място в клиниките или онлайн. Запазете своя час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет „BEGIN“ (699 лв.)

Празничният пакет BEGIN ви предлага комбинация от освежаващи и тонизиращи процедури за лице и тяло. Пакетът включва:

Dermalinfusion /лице/ – изравнява тена и регулира големината на порите, в резултат, на което, кожата става гладка и сияйна. Процедурата съчетава ексфолиране чрез абразивна глава, дълбоко почистване и отстраняване на мъртвите клетки чрез вакуум и инфузия със серум, специално подбран според нуждите на пациента.
• 2 процедури Maximus /зона по избор/ – неинвазивна апаратна процедура за лице или тяло, която чрез загряване на тъканите в дълбочина разтопява мастните клетки, подобрява кръвообръщението, повишава мускулния тонус и подчертава релефа на мускулатурата.
TempSure® /зона по избор/ – работи на принципа на монополярната радиочестота: тъканите се загравят равномерно в дълбочина, като по този начин се стимулира образуването на колаген и еластин, които способстват за изглаждането на фините линии и бръчки на лицето, а в областта на тялото – кожата се стяга, а целулитът ­– редуцира.
Криолиполиза /зона по избор/ е иновативна, неинвазивна процедура за стопяване на нежеланите мазнини в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастните клетки. Процедурата е напълно безболезнена и се извършва без анестезия.
• Saypha® RICH /2 ml/ е от семейството на скинбустерите, които се инжектират в повърхностните слоеве на кожата. Резултатът е хидратация на дермата в дълбочина и цялостно освежаване на визията.
• Интравенозни терапии – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет „IMPROVE“ (799 лв.)

Празничният пакет IMPROVE ви предлага най-добрата комбинация от процедури за оформяне и контуриране на тялото. Пакетът включва:

truSculpt®flex /зона по избор/ – мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки пациент. Многопосочната стимулация на truSculpt®flex дава възможност за работа върху 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии. Мускулната стимулация може да бъде насочена към специфични мускулни групи като корем, бедра, ръце, брич, прасци и седалище.
Криолиполиза /зона по избор/ – иновативна, неинвазивна процедура за редуциране на нежеланите мазнини в определени области на тялото чрез замразяване и разрушаване на мастните клетки. Процедурата е напълно безболезнена и се извършва без необходимост от анестезия.
BTL Emtone® /зона по избор/ – технология, която действа както върху наличния целулит, така и върху причините за появата му. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице „портокалова“ кожа.
• 2 процедури Лимфен дренаж /зона крака – 60 мин) – подобрява кръвообращението, намалява венозния и лимфен застой, премахва отоците и тежестта в краката и подпомага трофиката на кожата като подобрява вида ѝ.
Аква пилинг в комбинация с ултразвук и радиочестотен лифтинг – представлява детоксикация чрез дълбоко апаратно почистване, което почиства и хидратира дермата на лицето като същевременно стимулира образуването на нов колаген и видимо да подмладява и стяга третираната зона.
• Интравенозна терапия – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет „BECOME“ (899 лв.)

Ако новогодишното ви обещание е да не оставяте времето да разказва своите истории по вашата кожа, то празничният пакет BECOME е идеалния подарък, който може да си направите. Пакетът включва:

PicoSure® Pro /цяло лице/ – най-новият пикосекунден лазер за подмладяване с впечатляващ антиейдж ефект. Успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.
Лазерна система Palomar ICON /цяло лице/ – комбинира няколко светлинни технологии и се използва за премахване на белези, капиляри и нежелана хиперпигментация. Редуцира размера на порите, заглажда фините линии и подобрява текстурата и еластичността на кожата.
PRP, известна още като плазмотерапията, представлява инжектиране на кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити. Тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Oсобено ефeктивнa е след лазерни процeдури – за максимален ефект и бързо възстановяване.
RRS Eyes /мезотерапия околоочен контур/ – RRS препаратите са професионални мезотерапевтични коктейли, които ефективно се борят с различни кожни проблеми със специално разработената си формула. Тези висококачествени коктейли стимулират дермиса и осигуряват идеалния хидро баланс, биоревитализирайки кожата.
Saypha Filler/Volume /1 ml/ – хиалуронов филър, разработен за третиране на по-изразени бръчки и линии, възстановяване на обеми и корекции на контура. Благодарение на високата му плътност, след поставяне кожата е еластична и максимално хидратирана.
• Интравенозна терапя – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA – уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет „CHANGE (999 лв.)“

За пълна промяна изберете празничен пакет CHANGE Комбинация от взаимнодопълващи се процедури, подходящи за по-зряла кожа, която има нужда от стягане и лифтиране. Пакетът включва:

Morpheus8 /лице, шия, ръце/ – противостарееща терапия за по-дълбоките слоеве на кожата. Уредът работи посредством фракционирана радиочестотна енергия, която доказано работи в посока намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инванзивна, като използва матрица от микро щифтове за обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата с минимален престой на пациента.
Лазерната система Palomar ICON /лице, шия, ръце/ комбинира няколко светлинни технологии и се използва за премахване на белези, капиляри и нежелана хиперпигментация. Редуцира размера на порите, заглажда фините линии и подобрява текстурата и еластичността на кожата.
• Saypha® RICH /2 ml/ е от семейството на скинбустерите, които се инжектират в повърхностните слоеве на кожата. Резултатът е хидратация на дермата в дълбочина и цялостно освежаване на визията.
• RRS® HA Long Lasting /3 ml/ е хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.
• Интравенозна терапия – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет „NEW ME“ (2999 лв.)

Ултимативният подмладяващ пакет NEW ME предлага взаимодопълващи се лазерни и инжекционни процедури за цялостно по-добър външен вид. Пакетът включва:

Morpheus8 /лице, шия, ръце/ – противостарееща терапия за по-дълбоките слоеве на кожата. Уредът работи посредством фракционирана радиочестотна енергия в посока намаляване на бръчките и възстановяване на колагена.
PicoSure® Pro /лице, шия, ръце/ – най-новият пикосекунден лазер за подмладяване с впечатляващ антиейдж ефект. Успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.
Филър Restylane/Juvederm /4 ml/ – базирани на хиалуронова киселина и са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните.
• RRS® HA Long Lasting /3 ml/ – хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.
Аква пилинг в комбинация с ултразвук и радиочестотен лифтинг – представлява детоксикация чрез дълбоко апаратно почистване, което почиства и хидратира дермата на лицето като същевременно стимулира образуването на нов колаген и видимо да подмладява и стяга третираната зона.
• Интравенозна терапия – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.