VISIA – уред за анализ на кожата

Една от най-важните стъпки за постигане на добър резултат при лечение на кожата е предварителното анализиране на състоянието ѝ, както и спецификите ѝ конкретно за дадения пациент. По този начин може да се планира персонално лечение, съобразено с характеристиките на типа кожа.

VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващите проблеми, но и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Като резултат, лекарят разполага с информация за основните 6 проблема, от които кожата на пациента би могла да страда: бръчки, пъпки, пори, неравномерен тен, наличие на бактерии в порите, пигментни петна (от прекомерно излагане на слънце).

 

С помощта на VISIA, лекарят прави детайлно сравнение между характеристиките на кожата на пациента и тези на други пациенти на същата възраст, пол и етнос. Тази информация служи като отправна точка за лекуващия при диагностицирането на състоянието на кожата и създаването на персонализирана програма за лечение.

В края на процедурата пациентът получава пълен анализ на състоянието на кожата си, както и списък с препоръки за третиране, опции за лечение и съвети за предпазване на кожата.

За да запишете час или за да разберете повече за уреда, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0889 74 14 17 или да ни пишете на официалната ни Facebook страница.