Лазерна система CO2

Какво е CO2 laser?

Лазерите, работещи с въглероден диоксид, са най-традиционните лазери за дерматологични процедури. Те се използват за третиране на несъвършенствата, в следствие на нарушаването целостта на повърхностните слоеве на кожата.

Производител на Fractional CO2 laser

ECOMED SA е производител на уреди в областта на дерматологията и пластичната хирургия. Компанията датира от 1979 г. и е най-старата компания, която работи в тази медицинска област в Гърция.

Те създават революционната комбинация от Ultrapulse CO2 лазерна система и скенер със собствена конструкция в един уред, доказвайки качеството и иновативния характер на своите продукти.

Лазер

Високоинтензивният лъч от светлина, излъчващ се от лазерната система CO2 , се фокусира в много малка по размери зона от кожата и може да осигури прецизна тъканна деконструкция на патологичните изменения без да засегне околната здрава кожа. По този начин се намалява възможността за образуване на постооперативни белези.

Скенер

Фракционният скенер на ECOMED SA е 5 пъти по-бърз от всички свои еквиваленти на пазара. Той осигурява равномерен неинвазивен фракционен рисърфисинг без да е необходима упойка.

Предимства:

  • Бързина – 15-20 минути са достатъчни за рисърфисинг на цяло лице
  • Без овъгляване
  • По-бързо заздравяване
  • Намалено увреждане на съседните тъкани
  • Прецизно контролиране на дълбочината

Подходящ за:

Подмладяване

Белези от акне

Постоперативни белези

Белези след изгаряния

Стрии

Фотостареене

Изглаждане на бръчки

Пигментации

Изглаждане на кожния релеф

Стягане на кожата

За да запишете час или искате да разберете повече за процедурата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0889 74 14 17 или да ни пишете на официалната ни Facebook страница.