Скулптуриране с truSculptflex®

Какво представлява truSculpt®flex от Cutera®?

truSculpt®flex от Cutera® е уред за скулптуриране на мускулите от последно поколение, който предлага изключителни възможности за персонализиране на процедурата според физическата форма и целите на пациента. Уредът позволява прецизно насочване както към малки ,така и към големи мускулни групи за постигане на конкретни резултати-подчертаване на мускулния релеф.

truControl™
По време на процедурата мускулите се стилмулират с директни електрически импулси чрез технологията truControl™, която спомага за изграждането на сила и маса в мускулната тъкан и прави мускулите по-издръжливи на физическо натоварване.
Най-често процедурата се прилага в зоните на корема, седалищните и бедрените мускули.

Патентована многопосочна стимулация (MDS)
Многопосочната стимулация (MDS) на truSculpt®flex предоставя 3 режима за третиране, възможност за работа върху 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии – най-големият обем от зони от всички уреди на пазара. Това значително подобрява резултатите и ефикасността на процедурата.

Режими

  1. Режим „Подготовка“ загрява и разтяга мускулите, като бавно покачва силата на мускулната контракция;

  2. Режим „Тонизиране“ повишава издръжливостта на мускулите чрез мускулни контракции – задържане и отпускане;

  3. Режим „Извайване“ изгражда мускулната маса чрез бързи, дълбоки и последователни съкращения.
Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение. За допълнителна информация или за записване на час се обадете на тел. 0889 74 14 17 или на 0882 77 27 71.

Решения