Стопяване на мазнини със SculpSure®

За какво се използва SculpSure®?

SculpSure® е изключително умна технология за нехирургично извайване на перфектните контури на тялото ти. Тази иновативна лазерна технология е създадена, за да премахне безопасно и ефективно нежеланите мастни клетки.

Върху кои зони може да работи уредът?

SculpSure® е предназначен за работа върху зони, склонни към натрупване на мазнини, като корем, ханш, гръб, външна и вътрешна част на бедрата и дори гуша.

Какво включва процедурата?

Престой в термо одеяло, след като кожата е обработена с дренажни препарати, които разграждат мазнините и антицелулитен масаж.

Колко време трае процедурата?

Времетраенето на процедурата е около 25 минути на зона.

Какъв е препоръчителният брой процедури?

Препоръчваме 3-4 процедури, в зависимост от индивидуалните нужди на пациента, които могат да се направят през 6 седмици.

Как точно работи уредът?

SculpSure повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. По време на работата на уреда, Contact Cooling™ се използва за достигане на идеалната дълбочина на мастната тъкан и освежава повърхността на кожата за допълнителна безопасност и комфорт на пациента.

Защо да избера SculpSure®

Използването на лазерна технология за неинвазивно контуриране на тялото има множество предимства, в сравнение с други подходи. Сред тях са:

По-бързо време за възстановяване

Резултати, които изглеждат естествено

Леки и временни странични ефекти

За да запишете час или да разберете повече за процедурата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0889 74 14 17 или да ни пишете на официалната ни Facebook страница.