Радиочестотна система TempSure®

Какво представлява TempSure®?

TempSure® е революционна технология с мощна монополярна радиочестота (RF) и 4 режима за лицето и тялото, които могат да се прилагат по всяко време на годината.С помощта на радиочестотната енергия успяваме дълбоко и равномерно да загреем тъканите и по-специално стимулираме образуването на колаген и редуцираме появата на фини линии в зоните на:

  • челото
  • околоочен контур
  • линиите при усмивка
  • стяга контурите на лицето
  • изглажда целулита и стяга кожата в зоните на тялото

Уникалното за TempSure е патентованата технология Therapeutic Logic Control (TLC) или постоянното мониториране на поддържаната топлина, която дава възможност за равномерно загряване и разпределение на приложената енергия. Само при достигане на желаната терапевтична топлина, се активира таймер и се стартира активната част на процедурата. По този начин се осигурява еднакво и правилно доставяне на радиочестотна енергия в тъканите, контролирано по време на цялата процедура.

Температурата в тъканите се поддържа между 39/42°C по време на цялата процедура,  без да се наранява епидермиса, което силно стимулира производството на нови колагенови влакна.
Процедурата е подходяща за всеки фототип кожа и може да се прилага целогодишно, поради липсата на възстановителен период и неинвазивния метод на стимулация.

Режими

TempSure Envi – накрайник за лице

Неинвазивни процедури без възстановителен период, за стягане и подмладяване на кожата на лицето.
Радиочестотата изглажда фините линии и бръчки, дори в деликатната зона около очите, като активира естественото производство на свеж колаген в кожата.
С апарата могат да бъдат премахвани повърхностни кръвоносни съдове по лицето, шията и деколтето.
Процедурата за цяло лице отнема по-малко от 50 мин. и след нея можете да се върнете към обичайните си задължения.

TempSure Firm – накрайник за тяло

Неинвазивни процедури за контуриране на фигурата, намаляване на целулита и стягане кожата на тялото.
Нагряването е постепенно и безболезнено, а с вградената СПА функция пациентите се чувстват максимално комфортно по време на процедурата.
TempSure Firm използва неинвазивна монополярна радиочестотна енергия и няма възстановителен период.
Процедурата е подходяща за зони като корем, ръце, седалище и бедра.

TempSure Vitalia – накрайник за естетична гинекология

Процедура за безболезнено и напълно безопасно радиочестотно вaгинaлнo подмладяване.
TempSure Vitalia използва накрайник с диаметър едва 18 мм, който с контролирана радиочестота възстановява еластичността на тъканите и така осигурява ефективно вaгинaлно подмладяване.
Терапията е нежна, понася се добре, няма болка и не изисква анестезия.
След процедурата можете веднага да се върнете към рутинните си задължения.

TempSure Surgical

Хирургични процедури с радиочестота с много по-малък риск от увреждане на околните тъкани, в сравнение с класическата хирургия.
С TempSure Surgical разрезите са прецизни и тънки и могат да се прилагат дори в деликатни зони, като клепачите, ушната мида, лабии (срамни устни) и т.н.
Радиочестотната хирургия осигурява минимални белези, по-бързо възстановяване и намалена оперативна и постоперативна болка.
В естетиката TempSure Surgical е предпочитана технология за лабиопластика (на срамните устни) и блефаропластика (на клепачите), осигурявайки по-голяма прецизност, по бързо възстановяване и отлични резултати с почти незабележими белези за пациентите.

Ползи

Радиочестотните процедури са в Топ 5 на процедурите търсени от пациентите и това не е случайно предвид множеството предимства, които предлагат:

Неинванзивно

Пациентите могат да се върнат към ежедневните си дейности веднага след процедурата

Няма сезонност

Процедурите могат да бъдат извършвани върху всеки тип кожа, по всяко време от годината

Ефективност

96% от пациентите са удовлетворени от резултатите*

*5CYN17-RF-CLINIC

Бързина

Цяло лице: 48 минути Тяло: <1 час

Вградени СПА тонове

Вградени SPA тонове през цялото време на процедурата, докато се доставя RF, за да се намали притеснението на пациентите по време на процедурата и, за да се увеличи тяхното положително усещане.