Лазерна система Palomar Icon™

Какво представлява Palomar Icon™ на Cynosure?

Palomar Icon™ на Cynosure е най-новата лазер технология, която осигурява безопасни и ефективни резултати. Лазерът може да се ползва за обезкосмяване, премахване на капиляри, хиперпигментации (соларни, мелазма), хирургични белези, белези от акне, стрии и лазерно подмладяване. Системата на Palomar Icon™ комбинира няколко светлинни технологии – неаблативен фракционен лазер 15/40, оптимизирана пулсова светлина и инфрачервена светлина.

Лазерът разполага със скенер – Skintel, който сканира кожата на пациента и отчита количеството на меланин в нея. По този начин лекарят може да избере оптималните параметри за постигане на максимални резултати от процедурата.

Процедурата с 15/40 е неинвазивна и не нарушава целостта на кожата. Лазерът излъчва многобройни микролъчи, които създават тесни, дълги стълбчета от коагулирала тъкан, които проникват в дермата. Това нараняване инициира естествените възстановителни процеси, вследствие на което дезорганизираната и уплътнена съединителна тъкан се замества от здрава тъкан. Високоинтензивните лазерни лъчи проникват 2мм в дълбочина и осигуряват висока ефективност от процедурата. Непосретствено след процедурата кожата в третирания участък е зачервена, леко подута и пациентът усеща парене. В рамките на 3-4 дни зачервяването и отокът изчезват.

Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение. За допълнителна информация или за записване на час се обадете на тел. 0889 74 14 17 или на 02/450 80 80.