Лазерна система Excel V+

Cutera Excel V+ е лазерна технология от ново поколение, която успешно третира 20 от най-често срещаните и най-упорити кожни състояния: розацея, пигментация, паячни вени и съдови лезии (разширени и “спукани” капиляри), включително кафяви и червени петна, акне и белези от акне, и много други.

Системата комбинира две доказано ефективни дължини на лазерна вълна – 532 nm и 1064 nm, и патентованата дълго импулсна Nd:YAG – за справяне с червени, кафяви, лилави и сини петна по лицето и тялото при всеки тип кожа и с размер до 16 мм.

Какви са ползите от excel V+?

Excel V+ третира онези несъвършенства, които афектират самочувствието и с които не можем да се справим сами у дома:

  • Розацея и хиперпигментации
  • Паячни вени и “спукани” капиляри и разширени кръвоносни съдове
  • Фини линии, бръчки и признаци на стареене
  • Разширени пори, акне и белези от акне

Excel V+ предоставя клинично доказани резултати при широк спектър от кожни проблеми. Терапиите са кратки и комфортни.

Колко процедури са необходими?

С иновативната лазерна терапия Excel V+ постигаме бързи и дълготрайни резултати в рамките на една до две сесии.
При по-сложни състояния на по-голяма зона, може да се наложат допълнителни сесии. Специалистите на Derma-Act ще направят персонален план за конкретно вашия случай, по време на консултацията и ще отговорят на всичките ви въпроси.

Има ли болка и период на възстановяване?

Excel V+ работи кратки импулси, по време на които можете да изпитате затопляне и лек дискомфорт. Непосредствено след сесията ще има зачервяване, което обичайно изчезва след няколко часа.

В зависимост третирания проблем и размера на зоната на терапия, вашият дерматолог може да използва охлаждащ гел, който да намали дискомфорта. В обичайния случай можете веднага да се върнете към ежедневните си дейности. След терапията понякога има зачервяване и/или подуване, които можете да прикриете с грим.

При лечение на цялото лице подуването ще достигне своя пик 24 до 48 часа след терапията и обикновено отшумява в рамките на няколко дни.
Третираните кафяви петна ще потъмнеят непосредствено след третирането и ще се излющят в рамките на 3 до 5 дни.

Защо да изберете excel V+ в Derma-Act?

Съдовите лезии са състояние, което засяга до 50% възрастните, а над 40% от хората са склонни към нежелано пигментиране на кожата. Тези състояния могат да имат сериозен отпечатък върху самочувствието и пълноценния живот.

Лазерната технология Excel V+ е разработена с помощта на водещи дерматолози по целия свят и разполага с широк набор от възможности за третиране на редица повърхностни до дълбоки съдови състояния, пигментни петна, белези и признаци на стареене.

Специалистите на Derma-Act ще ви изготвят оптимално ефективен индивидуален план за лечение на кожните и съдови несъвършенства с Excel V+, а при необходимост ще предложат комбинация с други иновативни медицински и технологични решения, съобразени с вашите цели.

Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение.
За допълнителна информация или за записване на час се обадете на тел. 0889 741 417 или на 0882 772 771.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.