Лазерна система Excel V+

Cutera Excel V+ е лазерна технология от ново поколение, която успешно третира 20 от най-често срещаните и най-упорити кожни състояния: розацея, пигментация, паячни вени и съдови лезии (разширени и “спукани” капиляри), включително кафяви и червени петна, акне и белези от акне, и много други.

Системата комбинира две доказано ефективни дължини на лазерна вълна – 532 nm и 1064 nm, и патентованата дълго импулсна Nd:YAG – за справяне с червени, кафяви, лилави и сини петна по лицето и тялото при всеки тип кожа и с размер до 16 мм.

Какви са ползите от Excel V+?

Excel V+ третира онези несъвършенства, които афектират самочувствието и с които не можем да се справим сами у дома:

  • Розацея и хиперпигментации
  • Паячни вени и “спукани” капиляри и разширени кръвоносни съдове
  • Фини линии, бръчки и признаци на стареене
  • Разширени пори, акне и белези от акне

Excel V+ предоставя клинично доказани резултати при широк спектър от кожни проблеми. Терапиите са кратки и комфортни.

Колко процедури са необходими?

С иновативната лазерна терапия Excel V+ постигаме бързи и дълготрайни резултати в рамките на една до две сесии.
При по-сложни състояния на по-голяма зона, може да се наложат допълнителни сесии. Специалистите на Derma-Act ще направят персонален план за конкретно вашия случай, по време на консултацията и ще отговорят на всичките ви въпроси.

Има ли болка и период на възстановяване?

Excel V+ работи кратки импулси, по време на които можете да изпитате затопляне и лек дискомфорт. Непосредствено след сесията ще има зачервяване, което обичайно изчезва след няколко часа.

В зависимост третирания проблем и размера на зоната на терапия, вашият дерматолог може да използва охлаждащ гел, който да намали дискомфорта. В обичайния случай можете веднага да се върнете към ежедневните си дейности. След терапията понякога има зачервяване и/или подуване, които можете да прикриете с грим.

При лечение на цялото лице подуването ще достигне своя пик 24 до 48 часа след терапията и обикновено отшумява в рамките на няколко дни.
Третираните кафяви петна ще потъмнеят непосредствено след третирането и ще се излющят в рамките на 3 до 5 дни.

Защо да изберете Excel V+ в Derma-Act?

Съдовите лезии са състояние, което засяга до 50% възрастните, а над 40% от хората са склонни към нежелано пигментиране на кожата. Тези състояния могат да имат сериозен отпечатък върху самочувствието и пълноценния живот.

Лазерната технология Excel V+ е разработена с помощта на водещи дерматолози по целия свят и разполага с широк набор от възможности за третиране на редица повърхностни до дълбоки съдови състояния, пигментни петна, белези и признаци на стареене.

Специалистите на Derma-Act ще ви изготвят оптимално ефективен индивидуален план за лечение на кожните и съдови несъвършенства с Excel V+, а при необходимост ще предложат комбинация с други иновативни медицински и технологични решения, съобразени с вашите цели.

Клиника Derma-act