GeneO+ – антиоксидантна терапия

Иновативната платформа GeneoO+ се основава на патентована и клинично доказана технология, която постига несравними резултати за цялостна дълбока хидратация, подмладяване и освежаване на кожата, чрез насищане на клетките кислород и инфузия на активни формули.

Технологията, на която се основава ефективността на GeneO+, е вдъхновена от свойството на водата в естествените горещи извори, да предизвиква оксигенация на кожата.

Симулирайки този ефект, GeneO+ провокира реакция на организма за генериране кислород в кожата и така подобрява кръвообращението, за да стимулира естествените подмладяващи процеси.

Как работи GeneO+

Съчетавайки радиочестота (RF), OxyGeneo® (кислородна терапия) и ултразвуков пилинг, GeneO+ предлага 3 терапии в 1 процедура – с моментален ефект, както за повърхностния, така и за дълбоките слоеве на кожата.

Радиочестотният лифтинг стимулира естественото производство на колаген и еластин, като по този начин прави кожата по-гладка, стегната и с видимо намалени бръчки и фини линии.

Кислородната терапия OxyGeneo изравнява тена и изглажда текстурата на кожата, насищайки я с кислород по естествен начин отвътре навън.

Чрез дълбокотъканно загряване ултразвуковият пилинг подобрява метаболизма на кожата и осигурява лимфен дренаж в деликатната околоочна зона.

Ползи

Терапията с GeneO+ е подходяща за поддържане на здравия и красив вид на кожата на всяка възраст. Технологията предлага решения за различни кожни състояния и дори е препоръчителна за подобряване на тонуса на кожата след хирургична процедура.

Терапията с GeneO+ се препоръчва за:

Повяхнала, нееластична и суха кожа

Фини линии и бръчки, и признаци на фото стареене

Неравномерна текстура на кожата

Разширени пори

Повърхностни белези и петна от акне

Пигментни петна

Хора, търсещи усъвършенствано ексфолиране

Бързо освежаване, непосредствено преди важен повод

GeneO+ осигурява естествена оксигенация на кожата, която съчетана с инфузия на богати на полезни вещества формули, има моментален видим антиейджинг и озаряващ ефект. Приятна, краткотрайна и напълно безопасна, терапията е подходяща за всеки тип кожа и зона на лицето и шията.

Какво представлява процедурата с GeneO+?

Процедурата започва с нежно и приятно ексфолиране на повърхностния слой на кожата с ултразвукова технология. Това я освобождава от мъртвите клетки, излишното омазняване и замърсяванията, и същевременно ултразвукът осигурява лимфен дренаж на цялото лице, особено в околоочната зона. 

Освен, че подобрява моментално текстурата, този процес подготвя кожата за пълноценна оксигеназа и инфузия на подмладяващи и озаряващи формули, богати на витамини и полезни вещества. 

Следва оксигеназата – образуват се нежни микро мехурчета, които провокират физиологичен отговор на тялото да достави богата на кислород кръв към кожата. Това стимулира кожния метаболизъм и я подготвя за следващата стъпка – максимално усвояване на активните формули.

Третата стъпка представлява инфузия на богати на витамини и подхранващи вещества серуми. В зависимост от нуждите на вашата кожа, козметикът ще избере NeoRevive™ за подмладяване и/или NeoBright™ за изсветляване, изравняване на тена и изглаждане на текстурата на кожата.

Следва най-важната част: стягане, подмладяване и контуриране с радиочестотен лифтинг. RF стимулира естественото производство на колаген и еластин в кожата, което осигурява моментално и дълготрайно подмладяване, стягане и озаряване на кожата.

За оптимални резултати се препоръчват 6 процедури с GeneO+ в рамките на 6 седмици и след това по 1 поддържаща терапия месечно. 

GeneO+ е чудесен избор непосредствено преди важно събитие, на което искате да изглеждате свежо и сияйно с красива и жизнена кожа.

Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение.
За допълнителна информация или за записване на час се обадете на тел. 0889 741 417 или на 0882 772 771.

Решения

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.