GeneO+ – антиоксидантна терапия

Иновативната платформа GeneoO+ се основава на патентована и клинично доказана технология, която постига несравними резултати за цялостна дълбока хидратация, подмладяване и освежаване на кожата, чрез насищане на клетките кислород и инфузия на активни формули.

Технологията, на която се основава ефективността на GeneO+, е вдъхновена от свойството на водата в естествените горещи извори, да предизвиква оксигенация на кожата.

Симулирайки този ефект, GeneO+ провокира реакция на организма за генериране кислород в кожата и така подобрява кръвообращението, за да стимулира естествените подмладяващи процеси.

Как работи GeneO+

Съчетавайки радиочестота (RF), OxyGeneo® (кислородна терапия) и ултразвуков пилинг, GeneO+ предлага 3 терапии в 1 процедура – с моментален ефект, както за повърхностния, така и за дълбоките слоеве на кожата.

Радиочестотният лифтинг стимулира естественото производство на колаген и еластин, като по този начин прави кожата по-гладка, стегната и с видимо намалени бръчки и фини линии.

Кислородната терапия OxyGeneo изравнява тена и изглажда текстурата на кожата, насищайки я с кислород по естествен начин отвътре навън.

Чрез дълбокотъканно загряване ултразвуковият пилинг подобрява метаболизма на кожата и осигурява лимфен дренаж в деликатната околоочна зона.

Ползи

Терапията с GeneO+ е подходяща за поддържане на здравия и красив вид на кожата на всяка възраст. Технологията предлага решения за различни кожни състояния и дори е препоръчителна за подобряване на тонуса на кожата след хирургична процедура.

Терапията с GeneO+ се препоръчва за:

Повяхнала, нееластична и суха кожа

Фини линии и бръчки, и признаци на фото стареене

Неравномерна текстура на кожата

Разширени пори

Повърхностни белези и петна от акне

Пигментни петна

Хора, търсещи усъвършенствано ексфолиране

Бързо освежаване, непосредствено преди важен повод

GeneO+ осигурява естествена оксигенация на кожата, която съчетана с инфузия на богати на полезни вещества формули, има моментален видим антиейджинг и озаряващ ефект. Приятна, краткотрайна и напълно безопасна, терапията е подходяща за всеки тип кожа и зона на лицето и шията.

Какво представлява процедурата с GeneO+?

Процедурата започва с нежно и приятно ексфолиране на повърхностния слой на кожата с ултразвукова технология. Това я освобождава от мъртвите клетки, излишното омазняване и замърсяванията, и същевременно ултразвукът осигурява лимфен дренаж на цялото лице, особено в околоочната зона. 

Освен, че подобрява моментално текстурата, този процес подготвя кожата за пълноценна оксигеназа и инфузия на подмладяващи и озаряващи формули, богати на витамини и полезни вещества. 

Следва оксигеназата – образуват се нежни микро мехурчета, които провокират физиологичен отговор на тялото да достави богата на кислород кръв към кожата. Това стимулира кожния метаболизъм и я подготвя за следващата стъпка – максимално усвояване на активните формули.

Третата стъпка представлява инфузия на богати на витамини и подхранващи вещества серуми. В зависимост от нуждите на вашата кожа, козметикът ще избере NeoRevive™ за подмладяване и/или NeoBright™ за изсветляване, изравняване на тена и изглаждане на текстурата на кожата.

Следва най-важната част: стягане, подмладяване и контуриране с радиочестотен лифтинг. RF стимулира естественото производство на колаген и еластин в кожата, което осигурява моментално и дълготрайно подмладяване, стягане и озаряване на кожата.

За оптимални резултати се препоръчват 6 процедури с GeneO+ в рамките на 6 седмици и след това по 1 поддържаща терапия месечно. 

GeneO+ е чудесен избор непосредствено преди важно събитие, на което искате да изглеждате свежо и сияйно с красива и жизнена кожа.

Решения