Chrome Lase – Station

Какво представлява Crome Lase-Station® от Quanta System?

Crome Lase-Station® e лазерна система, базирана на мощен Q-Switched 1064/532nm Nd:YAG лазер с високотехнологични допълнителни модули, които позволяват честоти на повторение до 20Hz.
Chrome Lase-Station ® дава възможност да се извършват повече от 50 вида лечения благодарение на допълнителни модули, 100% италиански дизайн с 35 години наследство в разработването на лазери за грижа за хората.

Предимства на Chrome Lase-Station®

  • Най-бързият Nd:Yag с Q-превключване (1064nm & 532nm) до 20 Hz
  • Два режима на излъчване в основната конфигурация (Q-Switched и Opti-Pulse)
  • Седем допълнителни допълнителни модула за разширяване на обхвата от лечения
  • Накрайник с кръгла плоска горна част Optizoom от 2 mm до 8 mm
  • Накрайник Naturapeel за карбонов пилинг
  • Накрайник Rosso за пигментирани лезии без пурпура
  • Deep Fractional накрайник за белези, бръчки и стягане на кожата
  • Фракционален накрайник с високо покритие за пигментирани лезии на чувствителна кожа
  • Импулсен 1064nm модул за съдови лезии, подмладяване на кожата и гъбички по ноктите

Изключително мощна и бърза Q-Switched технология с два отделни режима на излъчване

С изключително късата продължителност на импулса (6ns) и високата пикова мощност, Q-Switched лазерният източник на Chrome може ефективно да генерира фотоакустичен ефект. Това значително намалява термичното взаимодействие с околната тъкан.

Двата режима на излъчване (Q-Switched и Opti-Pulse), налични с Chrome Q-Switched модула, позволяват третиране на всички типове кожа.

Повече от 50 различни вида лечения с едно устройство включително:

Епидермални и дермални пигментирани лезии

Подмладяване и стягане на кожата

Съдови лезии

Пилинг на кожата

Ревизия на белези от акне и възпалително акне

Гъбична инфекция на ноктите

Модули на Chrome Lase-Station®

Модул ROSSО
Rosso е бързият и издръжлив накрайник, който позволява допълнително разширяване на обхвата на Chrome.
Със скорости до 10 Hz и пикова мощност от 27 MW, Rosso е предназначен за премахване на пигментни лезии върху по-тъмни и предразположени към пигментация типове кожа, благодарение на своята дължина на вълната от 694 nm, която има най-ниската конкурентна абсорбция в кръвта.

Лекува доброкачествени пигментни лезии, дерматологични съдови лезии, пост-възпалителни хиперпигментации, доброкачествени кожни лезии и белези, лунички, слънчево лентиго (старчески петна, слънчеви петна), Себорейна кератоза, Актинична кератоза, Бекер невус, Дисхромия, Дерматологични заболявания на краката (кожа и нокти), Околонокътни и поднокътни брадавици, Плантарни брадавици.

Модул 532 nm
Модулът е предназначен за лечение на доброкачествени пигментни и кожни лезии и белези, както и за подмладяване на кожата.

Модул Nd:YAG 1064 nm
Хромираният модул с дълъг импулс Nd:YAG 1,064 nm е добре признат като най-ефективният лазер за лечение на съдови лезии. Тази дължина на вълната се абсорбира от хемоглобина и може да проникне много дълбоко в кожата (почти 5 mm).
Проектиран да работи с накрайника OptiZoom, може да лекува и онихомикоза (гъбички по ноктите), активно акне и подмладяване на кожата.

Приложения на Chrome Lase-Station®

NaturaPeel е приложението на Chorme Lase-Station за премахване на кожни замърсявания и намаляване на разширените пори за постигане на гладка и блестяща кожа в движение.

Décolleté е приложението на Chrome Lase-Station, предназначено да доведе до кожа без васкуларизации, зачервявания, слънчеви петна, старчески петна и в същото време по-стегната и равномерно тонизирана кожа.