Лимфен дренаж с BTL Lymphastim

Какво представлява BTL Lymphastim?

BTL Lymphastim е уред за лимфен дренаж. Състои се от ръководеща част и свързана към него система за пациента, която се постава или по-скоро облича. Обхваща лумбалната област и целите крака. Действащата част на този костюм се състои от 12 надуваеми камери, пълнещи се с въздух в определена последователност. Апаратурата разполага с множество програми в зависимост от основната цел на процедурата.

Апаратният лимфен дренаж е част от модерната рехабилитационна и естетична медицина. Процедурата стимулира движението на лимфата, като по този начин се подпомага поддържането на баланса на течностите в тялото и отстраняването на вредните микроорганизми и бактерии, попаднали в него. Има ревитализиращ ефект върху кожата – тя е гладка и подмладена само след няколко процедури. Спомага още за отделяне на натрупаните токсини и в борбата с целулита, като стимулира кръвообращението.

Има много добър ефект за:

  • стимулация на лимфната циркулация
  • намаляване на периферни отоци от различен произход
  • ускоряване на възстановителните процеси
  • намаляване на болковата симптоматика

За да запишете час или за да разберете повече за уреда, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0889 74 14 17 или да ни пишете на официалната ни Facebook страница.

Решения