Революция срещу целулита с BTL Emtone®

BTL EMTONE® е единственият уред, който въздейства едновременно и директно върху петте причини за поява на целулит:

  • Уголемени мастни депа;
  • Увредени колагенови влакна;
  • Липса на еластичност на кожата;
  • Нарушено кръвоснабдяване;
  • Натрупване на метаболитни отпадъци.

Как действа?

Системата комбинира монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни, което води до преизграждането и възстановяването на засегнатите тъкани. В резултат кожата става по-еластична, по-гладка и по-равна.

За кого е подходяща терапията?

BTL EMTONE® е подходяща процедура за всеки, който търси ефективно решение за намаляването на целулита и цялостно подобряване на вида на своята кожа. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.

Колко процедури са необходими?

Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 8 процедури, реализирани през седмица.

Колко време отнема процедурата?

Времетраенето на процедурата зависи от третираната зоната. Приблизителното време за извършване на терапията е около 20-30мин.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е безболезнена. Усеща се леко загравяне в третираната зона, което често е сравнявано с горещ масаж.

Безопасна ли е процедурата?

BTL EMTONE® е одобрен от FDA (Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ) за лечение на целулит. Процедурата е напълно безопасна.

Възможно ли е да се съчетава процедурата с други апаратни и инжекционни терапии?

BTL EMTONE® безпроблемно може да се съчетава с инжекционни процедури като мезотерапия за целулит, или процедури за моделиране на тялото.

Очакват ли се странични реакции след процедурата?

Терапията е неинвазивна и няма възстановителен период. Веднага след това може да се върнете към нормалното си ежедневие без притеснения от странични реакции.

Колко време трае ефектът след края на терапията?

Подобрение се наблюдава още след първата терапия. То сe превръща в постоянен ефект в рамките на следващите няколко месеца. Препоръчително е след края на пълния курс процедури да се прави поддържаща терапия за запазване на постигнатите резултати.

Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение. За допълнителна информация или за записване на час се обадете на тел. 0889 74 14 17 или на 02/450 80 80.

Решения