Микронидлинг с AmieaMed – REVIVE

AmieaMed – REVIVE: клиничен микронидлинг от световния лидер в естетичната медицина

AmieaМed са устройства за клиничен микронидлинг от най-висок клас. Произвеждат се в Германия и отговарят на изискванията към процедурите по микроперфорация. Прилагането им осигурява максимални резултати за пациентите.

REVIVE MN е не само високо производителен, но и много красив. Въпреки че работи с ниско ниво на шум и вибрации, REVIVE MN е изключително мощен и бърз, като прави до 150 убождания в секунда. Пробожда дермиса с минимални травми за епидермиса.

Предимства на АmieaMed Revive MN:

  • Мощност и бързина – Мощните устройства на AmieaМed осигуряват бързо и ефикасно движение на иглите без прегряване, като и прецизен контрол на дълбочината на проникаване.
  • Епидермалните травми са минимални и не се налага ограничаване на социалните контакти на пациента.
  • Прецизност – Патентованата подвижна носеща пластина на AmieaМed се приспособява към особеностите на всеки тип кожа, като позволява прецизно и ефективно обработване дори на най-трудно достъпните зони.
  • Безопасност – Всички картриджи на AmieaМed притежават патентована подсигуряваща мембрана, която предотваратява връщането на течности в накрайника.
  • Гарантирано качество – Устройствата AmieaМed се произвеждат от опитен екип с върхови постижения в областта.
Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение. За допълнителна информация или за записване на час се обадете на тел. 0889 74 14 17 или на 02/450 80 80.