Лекота. Сила. Баланс. Красота.

Влез в най-добрата си форма с помощта на Derma-Act и пет топ терапии за контуриране и стягане на тялото на до -40% намаление. Избери между антицелулитна процедура с BTL Emtone®, стягане и контуриране с Maximus, мускулна стимулация с truSculpt®flex и стопяване на нежеланите мазнини с криолиполиза или SculpSure®, а за останалото ще се погрижат нашите опитни специалисти.

Офертата е валидна до 21.07.2023 г. Можете да закупите процедура на място в клиниката или онлайн. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

– 40% антицелулитна процедура с BTL Emtone®

Благодарение на технологичната иновация BTL Emtone®, вече имаме реални шансове за победа в борбата с целулита. Системата комбинира монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни, които работят успоредно върху петте причини за появата на целулит: уголемени мастни депа, увредени колагенови влакна, липса на еластичност на кожата, нарушено кръвоснабдяване, натрупване на метаболитни отпадъци. В резултат на терапията, кожата става по-еластична, по-гладка и по-равна. Процедурата няма възрастови или сезонни ограничения.

– 40% стягане и контуриране с Maximus

Системата Maximus е иновация, която позволява на естетичните специалисти да третират и четирите слоя на кожата и да се справят с различни нейни състояния. Сред тях са: локално намаляване на мазнините и обиколката, лечение на целулит, видимо редуциране на стрии и белези.
Зад процедурата Maximus стоят две иновативни технологии: TriPollar® RF и DMA, които заедно работят едновременно върху кожата, мазнините и мускулния тонус.

TriPollar® RF затопля и четирите слоя на кожата в дълбочина, като по този начин  насърчава производството на колаген и еластин. В резулатат, кожата става видимо по-стегната и по-гладка. Загряването на мастните клетки ускорява метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото.
DMA е една от първите технологии, които подобряват мускулите и мускулния тонус. Достига до различните слоеве на мускула чрез директно прилаган електрически ток, който предизвикава интервали на стимулация и релаксация за ефективно мускулно натоварване. Силата, продължителността и броя на контракциите се адаптират спрямо целта на процедурата, а резултатът е безопасно и ефикасно увеличаване на мускулните плътност и обем.

– 40% мускулна стимулация с truSculpt®flex


truSculpt®flex е мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки пациент. Многопосочната стимулация на truSculpt®flex дава възможност за работа върху 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии. Мускулната стимулация може да бъде насочена към специфични мускулни групи като корем, бедра, ръце, брич. Налични са три опции за режим на лечение:

Prep mode (подготовка) – режим, създаващ усукващи движения със затопляне и разтягане на мускулите, чрез които се изгражда толеранс към мускулните контракции;

Tone mode (тонизиране) – режим, при който мускулите се съкращават и отпускат с цел да се увеличи силата и подобри издръжливостта им;

Sculpt mode (скулптуриране) – режим, при който се излъчват бързи и дълбоки контракции, с помощта на които се стимулират мускулните влакна и се изгражда мускулна маса.

– 40% Стопяване на мазнини с криолиполиза


Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.

Уредът ECOCRYO има много предимства, не само защото осигурява неинвазивна и безболезнена интервенция за пациента, но и защото води до трайни резултати, т.е. разрушените мастни клетки никога повече няма да се възстановят на даденото място. Веднъж унищожени, те не се възобновяват. ECOCRYO е една от най-модерните неинвазивни апаратури за криолиподиализа. Специалните апликатори замразяват (кристализират) мастната тъкан. Замразяването води до клетъчна смърт на подкожната мазнина, без да причинява проблеми по епидермиса. Усеща се леко всмукване и охлаждане на третирания участък.

– 30% Стопяване на мазнини със SculpSure®


SculpSure® е иновативна лазерна технология, създадена за безопасно и ефективно нехирургично премахване на нежеланите мастни натрупвания. По време на процедурата се повишава температурата на мастните клетки, като по този начин се разрушава структурата им. Топлината, генерирана от лазера, се балансира чрез Contact Cooling™ – интегрирано контактно охлаждане на повърхността на кожата. SculpSure® работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима.