Лазерна епилация на най-ниски цени в София със системата Cynosure Elite+

В Клиника за дерматология и естетика Derma-Act разбираме вашите интереси и желания и се стремим да ви предложим най-доброто и то на най-добри цени.
Ето защо при нас Лазерната епилация с най-съвременната технология и последно поколение лазерни системи е на НАЙ-НИСКИ РЕДОВНИ ЦЕНИ в София!

И тъй като ниските цени обикновено се свързват с по-ниско качество или повече на брой процедури, които да компенсират ниската стойност, искаме в тази статия да ви дадем подробна информация за технологията, с която работим и защо тя ни позволява да предложим на дамите цена от 500 лева за епилация на цяло тяло, без това да налага компромис с качеството и броя на процедурите, трайността на ефекта след тях или вашия комфорт.


Запознайте се със Cynosure Elite+ Aesthetic Workstation – лазерната система, която заслужава доверието ви и цени времето ви!

Най-доброто от двата свята… Сега още по-бързо!

Лазерната система Elite+™ Aesthetic Workstation e произведена от американската компания Cynosure – лидер в производството на лазерни системи, предназначени за естетични и медицински цели. Самата технология представлява система с високо светлинно захранване, с двойна дължина на вълната, доставяща енергията по-бързо, за още по-бързи резултати.
Двойната дължина на вълната при Elite+™ е златен стандарт при епилацията, третирането на разширени съдове по лицето и краката, епидермални пигментни лезии, както и за намаляване бръчките по лицето, без значение на типа кожа.

Един лазер. Всеки тип кожа

Лазерната система Elite+™ Aesthetic Workstation е изградена на база на две клинично доказани дължини на вълната: 755 nm (Александритен лазер) и 1064 nm (Nd:YAG лазер), които позволяват извършването на естетично лазерно лечение с ненадмината ефективност и комфорт за клиента, независимо от типа кожа.

 • Александритен лазер с дължина на вълната 755 nm: Благодарение на своята мощна дължина на вълната, с него се постига висока абсорбция на меланин за още по-надеждно, ефективно и дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване (със средно 79% само след три процедури), както и за лечение на доброкачествени пигментни лезии.
 • Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm: Той е идеалният избор за премахване на нежелано окосмяване при по-тъмна кожа и дори кожа с тен. Лазерът е най-добрият избор за третиране на съдове по лицето и краката, намаляне зачервяванията, пигментациите и бръчките по лицето.

Бързо, Персонализирано Лечение

Elite+ предлага различни размери на лъча и опция за настройване на пулсацията, което осигурява лечение, специално адаптирано спрямо нуждите на пациента. Едно от най-важните предимства на системата Cynosure Elite+™ е по-големият размер на лъча, насочен върху третираната зона, за осезаемо по-бързи и безкомпромисни резултати.


По-широкото зониране на лазерния лъч намаля както времетраенето на всяка процедура, така и продължителността на самото лечение. Стандартният 18-милиметров размер на лъча осигурява средно 44% повече третирана площ, в сравнение с широко разпространените на пазара 15-милиметрови лазери.

Съществуват и се предлагат и по-големи размери: 20, 22 и 24 мм. Тези възможности повишават производителността на процедурата, без да се допуска компромис с качеството ѝ и крайния резултат.

Какви са предимствата при лазерната епилация със системата Cynosure Elite+™?

 • чувствително по-бързо премахване на нежеланото окосмяване;
 • удивителен резултат още след първата процедура
 • по-дълготраен ефект
 • безопасен и безболезнен
 • позволява прилагане на процедурите дори през летния сезон
 • адаптивна терапия спрямо Вашите предпочитания и изисквания

Други процедури, при които се препоръчва лечение със системата Cynosure Elite+™, са:

 • Лазерно подмладяване – високо технологичен, иновативен метод за постигане на перфектен и свеж вид на вашата кожа. Видимо подмладява и регенерира дермата в дълбочина. Освен това системата позволява да се третират и заболявания като акне, розацея и себореен дерматит.
 • Третиране на съдови лезии
  • Пуктиформенахемангиома
  • Паякообразен невус
  • Венозен хемангиом
  • Телеангиектазии
  • Мрежестите

Пълна информация за цените на лазерната епилация при нас, можете да видите тук.

Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение.
За да получите допълнителна информация или да си запишете час при някой от тях, се обадете на тел. 0889 74 14 17 или на 02/450 80 80.