Красотата ни свързва

Какво може да очаквате, когато една от най-красивите жени в България и основател на собствена козметична линия, обедини усилия с една от най-добрите дерматологични клиники в страната, чиято основна мисия е да популяризира грижата за външния вид и да я прави още по-достъпна? Нищо повече от един абсолютно неповторим и забележителен продукт.

През годините Николета Лозанова се е превърнала в еталон за красота, което естествено води до раждането на личния ѝ бранд NL Beauty – марка, която застава зад стилното и класно излъчване на съвременните жени.

Още от самото създаване на Derma-Act имаме удоволствието да работим с Николета по различни проекти и беше крайно време партньорството ни да отиде на следващото ниво, а именно въвеждането на нов хидратиращ балсам за устни, създаден с подкрепата и препоръчван от нашите лекари дерматолози.

Неговата ултра хидратираща формула без добавени оцветители, съдържаща само натурални съставки и обогатена с макадамия и карите, подхранва устните в дълбочина като ги прави още по-нежни и плътни.

Що се отнася до пристрастяващия му механизъм на отваряне и екзотичен кокосов вкус, ще ви оставим сами да им се насладите.

Ако вече нямате търпение да изпитате овлажняващия му ефект върху устните си, потърсете новия хидратиращ балсам за устни от NL Beauty в нашите клиники:
Derma-Act: бул. “Черни връх” 150
Derma-Act Infinity: ул. “Папрат” 6В