Кожата ти също има нужда от почивка

Кожата ти също има нужда от почивка. И най-добрият начин да си я осигуриш е чрез експертна грижа. Но щом си тук, вече го знаеш. 

Затова Derma-act ти представя 6 козметични процедури, с които да дадеш на кожата си точно това, от което има нужда: 

Кислородна терапия с пяна-маска Babor

Кислородната терапия с пяна-маска надеждно отстранява замърсяванията по кожата на лицето, като го почиства в дълбочина. След като се постави върху лицето, в рамките на секунди по кожата се образува лека и подхранваща кислородна пяна, която ефективно премахва замърсяванията и мъртвите клетки.

По този начин се подобрява и еластичността на кожата и се спомага премахването на бактериите, причиняващи акне. 

В резултат кожата на лицето е по-чиста, хидратирана и свежа.

Reversive подмладяваща терапия

Компанията Babor е лидер в козметичните грижи. REVERSIVE e нейната най-нова серия за цялостна грижа за кожата за всяка възраст след 25 години и всеки тип кожа. Тя съдържa четири високоефективни активни съставки, които работят заедно в перфектна синергия. Позовава се на всепризнатите медицински изследвания, защитния ефект на растителна основа, стволовите клетки и силата на активни морски съставки с една обща цел: да предотврати преждевременното стареене и да възвърне красотата на кожата. 

Още след първата процедура се наблюдава видим ефект и намаляване на признаците на стареене.

Възстановяваща терапия 

Възстановяващата терапия от козметичния лидер Babor Repair Cellular се препоръчва за подпомагане на възстановяването на кожата след апаратни методи, като микродермабразио, фракционна микроиглена мезотерапия, лазерна терапия, както и като спомагателен метод при третиране на белези, след изгаряне, както и преди поставяне на филър и иглена мезотерапия.

Терапията Repair Cellular Babor цели да постигне клетъчно обновление, интензивна регенерация и защита на клетъчните структури, еластичност и гладък, равномерен вид на кожата.

Collagen Lifting

Collagen Lifting е революционна терапия за стягане, изглаждане и подмладяване на кожата.

Благодарение на активните съставки Tripeptide-3 и Tripeptide-2, терапията Collagen Lifting интензивно реструктурира и изпълва кожата отвътре, намалява появата на бръчки и предотвратява преждевременното стареене, коригира здравината на тъканта, подобрява тонуса и стегнатостта на кожата.

Още след първата процедура се наблюдава видим ефект в еластичността и подобрения вид на кожата. 

Сребърна терапия

Сребърната терапия представлява луксозна лифтинг маска в комбинация от прецизни и спиращи стареенето сериуми. Терапията е с моментален лифтинг ефект, благодарение на четирите серума – Collagen Boost, Re-Fill Serum, BTX-lift Serum и V-Shape Serum, които намаляват дълбочината на линиите. 

Резултатът е видимо по-плътна, свежа и стегната кожа.

CLEANFORMANCE веган терапия

Doctor Babor CLEANFORMANCE е терапия за чиста, свежа и красива кожа с фин блясък. 

До 98% от съставките на CLEANFORMANCE са с естествен произход. Съдържа пробиотици и пребиотици, които балансират микробиома на кожата, като укрепват кожната бариера и действат като защитен щит срещу стресиращите фактори на околната среда.

В резултат кожата възвръща и поддържа здравословния си баланс по-бързо 
и по-ефективно.

Всички процедури можеш да намериш онлайн или на място в клиниката.

Запиши си час на 02/ 450 80 80 или 088 974 1417 или ни пиши във Facebook. 

Чакаме те на Адреса на красотата – бул. Черни връх 150