Комбинирани anti-aging процедури

Ти имаш естествена красота, която те прави единствена по рода си. 
Ние само ще подчертаем това, което вече имаш. Просто си харесай някоя от новите ни пакети с процедури.

1 х Аква пилинг + ултразвук + радиочестотен лифтинг 
1х Laser Genesis цяло лице 
199 лв., намален от 280 лв.

3 х Мезотерапия коса RRS XL Hair
299 лв., намален от 450 лв.

4 х Мезотерапия лице RRS HA Injectable
399 лв., намален от 680 лв. 

2 х Филър Princess / Saypha 
499 лв., намален от 800 лв.
Използвай и двата филъра или сподели с приятелка. Условието е да си запишете час и да дойдете заедно по едно и също време.

1 х HIFU средна и долна част на лице
599 лв., намален от 1000 лв.

1 х Филър Restylane
1 х Skinbooster Restylane Vital / Vital light
699 лв.намален от 920 лв.

Използвай и двете или сподели с приятелка. Условието е да си запишете час и да дойдете заедно по едно и също време.

Пакетите са валидни за периода от 09.05.2019 г. до 31.07.2019 г. Запишете час на телефони 02/ 450 80 80 и 088 974 1417 или направите поръчка през нашия онлайн магазин. Имате възможност да се възползвате от процедурите в пакетите до 30.09.2019 г.

Отстъпката не се комбинира с други активни промоции и намаления в клиниката. 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРИТЕ

Аква пилинг с ултразвук, радиочестотен лифтинг представлява детоксикация чрез дълбоко апаратно почистване, което има за цел  освен да почисти и хидратира кожата на лицето, както и да стимулира образуване на нов колаген и видимо да подмлади и стегне третираната зона. Терапията с Аква пилинг няма противопоказания или сезонна ограниченост и е напълно подходяща процедура за хора на всякаква възраст и за всеки кожа. Аква пилингът е напълно безболезнена и  отпускаща процедура. Веднага след първата процедура се наблюдава видимо освежаване на лицето, кожата е почистена и дълбоко хидратирана. Препоръчителният курс на терапията зависи от индивидуалните потребности на пациента и състоянието на неговата кожа и се уточнява на консултация със специалист. Обикновено една процедура месечно е достатъчна.

Laser Genesis е високотехнологичен, иновативен метод за постигане на перфектен и свеж вид на Вашата кожа. По време на процедурата Laser Genesis се използват двата лазера Cutera и Cynosure Elite+, които със своята клинично доказана ефективност, стимулират синтеза на нов колаген, който оставя кожата на лицето видимо подмладена и регенерирана. Отлични резултати се постигат при третиране в областта на лицето, шията и деколтето. По препоръка на Вашия дерматолог биха могли да бъдат третирани и други части на тялото. Обикновено за постигане на оптимален резултат – от 4 до 6 процедури през 4 седмици. Ефектът след първата процедура е видим, но незначителен в сравнение с постигнатия краен резултат.

Мезотерапията за коса е инжекционен начин на въвеждане на медикаменти, витамини и други микроелементи в кожата на окосмената част на главата по определена схема. Процедурата е безболезнена като усещане. Продължителността на една процедура Мезотерапия за коса е 40 минути.
Мезотерапията дава бърз и добър резултат, защото лекарственият продукт се насочва към корена на косъма в необходимо количество, което не се среща при други видове лечение. Количеството на процедури зависи от тежестта на косопада и степента на желания резултат. Средно курсът на лечение включва не по-малко от 10-12 процедури с интервал от 5-7 дни.


Мезотерапията за лице представлява хидратация в дълбочина на кожата. Има различни видове мезотерапия – за по-млада, за по-възрастна кожа, за кожа с липса на хидратация или свежест. Чрез инжекционна мезотерапия се добавят необходимите елементи за една красива и млада кожа. Всеки пациент е подходящ за тази процедура, като може да се започне дори от 20-годишна възраст и в зависимост от конкретните индикации и нужди на кожата. За период от 10-15 мин пациентът стои намазан с упойка. Следват многократни убождания с много фина игла, в зависимост от вида мезотерапия.

Филърите са материали за инжектиране, които се използват за различни естетични корекции, като попълване на бръчки, уголемяване на устни, моделиране на белези, контуриране на лицето, оформяне на брадичка, леки корекции на носа и др. Основният им компонент е хиалуроновата киселина, която е естествена съставка на човешкото тяло. Филърите най-често се използват за попълване на назолабиалните гънки, започващи от външния край на ноздрите до външния ъгъл на устните; зоната около устните и самите устни; бръчки в областта на бузите и марионетните бръчки (разполагат се между ъгъла на устните и долната челюст, подчертавайки спадането на устните ъгли на долната устна). Също така с филърите се попълват белези от акне, хлътналите зони под очите, повдигат се бузи и вежди, моделират се скули. Продължителността на процедурата зависи от зоната, върху която се работи. Средното време е около 20 до 45 минути.


HIFU e процедура, при която се използва високочестотен фокусиран ултразвук за подмладяване на кожата. Наблюдава се не само стягане, какъвто обикновено е ефектът от ултразвук в естетичната медицина, но и лифтинг. Истинско неинвазивно подмладяване, осигуряващо незабавно стягане на частите на лицето като след хирургическа намеса. Процедурата се извършва с помощта на първокласната система DOUBLO-S. При него термично коагулираната зона е по-широка в сравнение с други уреди, което позволява да се използва по-ниска температура, съответно болката намалява. 

Скинбустерите са гама от продукти, които постепенно подмладяват кожата в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. 
Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) са създадени за подмладяване, стягане и дълбока хидратация на кожата,  подобрявайки еластичността и плътността й и предотвратявайки преждевременното й стареене. 
Restylane Vital е подходяща терапия за зряла, по-плътна или вече увредена от слънцето кожа. За оптимални резултати се препоръчват 3 процедури, извършени през 2-4 седмици, както  и поддържащи 2-3 пъти годишно.
Restylane Vital Light е предназначен за по-млада кожа и по-тънка кожа на  лице, шия, деколте, както  и горната част на ръцете. 
Препоръчват се 3 процедури, извършени през 2-4 седмици, както и поддържащи процедури 2-3 пъти годишно за оптимални резултати.