Избери твоята прогноза за здраво и тонизирано тяло

Прогнозата за времето никога не е била толкова благоприятна. Особено ако мечтаеш за здраво и тонизирано тяло и за стегната и еластична кожа без целулит.
В Derma-Act знаем, че времето има способността да влияе на настроението ни, но тази година решихме да отидем една крачка отвъд и да покажем, че то има силата да оказва положителен ефект и върху тялото ни. За целта създадохме специална селекция от процедури, които обвързахме с различните атмосферни условия. И ги направихме с до 40% по-достъпни, за да могат всички да се възползват от тях.

Възползвай се от намаление до 40% на апаратни и инжекционни процедури за тяло

Офертата е валидна до 20.07.2024 г. Може да закупиш процедура на място в клиниката или онлайн. Запази своя час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ

-40% на криолиполиза с EcoCryo /всички зони/

Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините по тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.

Могат да се третират зони като: корем, талия, бедра, хълбоци, колена, ръце, врат.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват 3-4 процедури през 45 дни.

Процедурата се извършва в клиника Derma-Act Infinity: ул. Папрат 6В

-30% на термолиполиза със SculpSure® /всички зони/

SculpSure® е иновативна технология за нехирургично извайване на перфектните контури на тялото. Уредът повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима.

Могат да се третират зони като: корем, талия, бедра, хълбоци, колена, ръце и дори малка зона като двойната брадичка.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват 3-4 процедури през 45 дни.

Процедурата се извършва в клиника Derma-Act Infinity: ул. Папрат 6В

-40% на мускулна стимулация с truSculpt®flex /всички зони/

truSculpt®flex е мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки отделен пациент. По време на една тренировка се постигат 54 хил. мускулни съкращения. Забележителни резултати могат да бъдат постигнати с най-малко 4 процедури. Може да се наложи допълнително лечение за постигане на персонализирани резултати.

Препоръчителният брой процедури е 2 пъти седмично с интервал между тях 2 до 5 дни.

Процедурата се извършва в клиника Derma-Act: бул. Черни връх 150

-40% на премахване на целулит с BTL Emtone® /всички зони/

BTL Emtone® е единственият уред, който въздейства едновременно и директно върху причините за поява на целулит. Процедурата е подходяща за всеки, който търси ефективно решение за намаляването на целулита и цялостно подобряване на вида на своята кожа. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.

Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 8 процедури, реализирани през седмица. За оптимален резултат се препоръчва процедурата да се комбинира с антицелулитна мезотерапия.

Процедурата се извършва в клиника Derma-Act: бул. Черни връх 150

-40% на премахване на целулит с Maximus /всички зони/

Maximus комбинира две иновативни технологии в един уред: триполярна радиочестота и динамична мускулна стимулация. По този начин могат да се третира широк спектър от състояния като локално намаляване на мазнините и обиколката, лечение на целулит, видимо намаляване на стрии и белези.

  • Триполярната радиочестота (TriPollar® RF) прилага топлина както на повърхностните слоеве на кожата, така и на по-дълбоките. Дълбокото затопляне насърчава производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и гладка кожа. Загряването на мастните клетки ускорява метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото.
  • Динамичната мускулна стимулация (DMA) е една от първите технологии, които подобряват мускулите и мускулния тонус. Достига до различните слоеве на мускула чрез директно прилаган електрически ток, който предизвиква интервали на стимулация и релаксация за ефективно повишено мускулно натоварване.

Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 6 процедури, извършени веднъж седмично.

Процедурата се извършва в клиника Derma-Act Infinity: ул. Папрат 6В

-30% стягане и премахване на целулит с TempSure®

TempSure® е безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за намаляване на целулита и мастната тъкан, като едновременно с това кожата се стяга и се подобрява текстурата ѝ. Извършва се с помощта на накрайници, които безопасно доставят радиовълните до избрани зони като корем, паласки, бедра, седалище или ръце. Общото времетраене е между 15 и 30 минути на зона.

Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 6 процедури, реализирани през седмица. За оптимален резултат се препоръчва процедурата да се комбинира с антицелулитна мезотерапия.

Процедурата се извършва в клиника Derma-Act Infinity: ул. Папрат 6В

-40% лимфен дренаж с BTL Lymphastim

Апаратният лимфен дренаж цели да окаже деликатен натиск върху периферните вени, което подобрява кръвообръщението, намалява венозния и лимфен застой, премахва отоците и тежестта в ръцете и подпомога трофиката на кожата, като подобрява вида ѝ.
Процедурата може да се извършва на ръце и крака, като идеално се допълва всички останали процедури за тяло.

МЕЗОТЕРАПИИ

-40% мезотерапия за топене на мазнини Lemon Bottle

Инжекционна процедура за разграждане на мазнини в трудни зони като двойна брадичка, корем, ханш, бедра и ръце. Именно в тези зони често се натрупват мазнини, които трудно се елиминират дори с диета и тренировки. В такива случаи може да се приложи локален липолитик, който бързо и безболезнено ще разгради мазнините в дадената зона. Освен разграждането на мазнини се подпомага и производството на колаген, който играе жизненоважна роля в поддържането на еластична и стегната кожата. Разтворът съдържа естествени съставки като рибофлавин (витамин В2), лецитин и бромелаин. Именно тази комбинация от съставки е насочена към мастните клетки, като подобрява цялостния метаболизъм на мазнините и осигурява по-плавна и по-безопасна трансформация към по-стройна и изваяна фигура.

Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 3 и 5 процедури, извършени веднъж седмично.
За оптимален резултат в борбата с мазнините и целулита се препоръчва комбинация с апаратна процедура, като криолиполиза или термолиполиза, както и процедури с BTL Emtone, Maximus или TempSure.

-40% антицелулитна мезотерапия RRS® HA Cellutrix

RRS® HA Cellutrix представлява разтвор за третиране на неравности по дермалната повърхност. Съдържа неомрежена хиалуронова киселина 0,5 mg/mL и защитен буфер от антиоксиданти (вит С, 3-ферулинова киселина и др.), флавоноиди (цинарозид, кверцетин, рутин и др.), витамини (Вит A-B-C-E и др.), сапонини (рускогенин и др.), фукоксантин, кофеин, Л-карнитин и др.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват средно 4-6 процедури извършени през 1 седмица. За оптимален резултат в борбата с целулита се препоръчва комбинация с апаратна процедура, като BTL Emtone, Maximus или TempSure.

-40% мезотерапия срещу стрии RRS® HA Strimatrix

RRS® HA Strimatrix представлява разтвор за третиране и запълване на кожни депресии, причинени от линеарни разкъсвания (стрии). Съдържа неомрежена хиалуронова киселина 2 mg/mL и защитен буфер от органичен силиций, фибробластни растежни фактори, аминокиселини (глицин, изолевцин, лизин и др.), флавоноиди (кверцетин, каемферол), мастни киселини (линоленова и олеинова киселина), витамин C, натриев DNA.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват средно 4-6 процедури извършени през 1 седмица. За оптимален резултат в борбата със стриите се препоръчва комбинация с апаратна процедура, като Palomar или Morpheus8.

Независимо от избраната от Вас процедура, от ключово значение е да разберете, че всички апаратни и инжекционни процедури са в помощ по пътя към желаната фигура. Процедурите са подходящи най-вече за хора, които поддържат здравословна диета, спортуват редовно и имат нужда от допълнителна помощ, за да достигнат желаното тегло и фигура.