PhilArt – биостимулация с полинуклеотиди

В Derma-Act винаги се водим от напредъка в медицината и се стремим да предоставим лечения, които да предефинират красотата и здравето. В тази връзка сме развълнувани да обявим най-новото допълнение към нашата гама от услуги: PhilArt от Chroma Pharma.
PhilArt е последно поколение скинбустер, със съдържание на полунуклеотиди, които клинично доказано работят в посока изглаждане на кожата, подобряване на нейната структура и качество.

Прочетете повече, за да разберете какво прави PhilArt изключителна иновация в областта на естетиката.

Какво представлява PhilArt?

PhilArt е от семейството на скинбустерите и заема важна позиция в портфолиото от минимално инвазивни процедури, наред с хиалуроновите филъри, ботулиновия токсин и мезоконците, тъй като добре се комбинира с други естетични процедури и подпомага за постигането на по-добри резултати от цялостното лечение.
Основната съставка на PhilArt са полинуклеотидите, които доказано работят за регенерирането на клетките. Полинуклеотидите представляват молекули, които стимулират производството на нов колаген, който от своя страна отговаря за младежкия и свеж вид на кожата. PhilArt също така възстановява еластичността на кожата и насърчава хидратацията.
Третират се лице, шия, деколте, ръце и дори деликатната зона около очите. PhilArt може да се прилага като основна терапия или подготовка на кожата за по-нататъшни естетични процедури.

Увеличава фибробластите и колагена

Увеличава производството на протеини

Подобрява възстановяването на тъканите

Регенерира увредените и стареещи тъкани

Повишава хидратацията и еластичността

Къде се прилага PhilArt?

Скинбустерът с полинуклеотиди от PhilArt се предлага в широко портфолио от разновидности с цел удовлетворяване на различните нужди на всеки пациент.

PhilArt Next се прилага в зоните лице, шия, деколте и ръце с цел хидратация, възстановяване на еластичността, виталността и подхранване на кожата. Продуктът също така е подходящ за третиране на стрии, белези и белези от акне, както и при подготовка на кожата преди други естетични процедури: лазерни, радиочестотни, хиалуронови филъри, пилинг, микронийдлинг и хирургия.

philart

PhilArt Eye се прилага във фината кожа около очите с цел освежаване на кожата, терапия срещу бръчки, „пачи крак“ и птози на клепачите.

За кого е подходяща процедурата?

Продуктът е подходящ за всички типове кожа и възрасти. Може да се прилага във всички зони, където наблюдаваме по-видими признаци на стареене, като лице, шия, деколте, ръце и дори най-деликатната зона около очите.

При по-млади пациенти PhilArt служи за превенция с цел изглаждане на мимическите бръчки и подобряване на качеството и текстурата на кожата.
При по-зрели пациенти, PhilArt носи своите ползи не само за изглаждането на мимическите бръчки, но и значително подобрява релефа, тена и еластичността на кожата.

Препоръчителният брой процедури е 3-4, извършени в интервал през 14-21 дни.

Комбинира ли се PhilArt с други процедури?

Скинбустер терапията с полинуклеотиди е изключително подходяща за възстановяване на кожата след лазерни, радиочестотни, микронийдлинг, пилинг процедури и хирургия. Също така продуктът е подходящ за постигане на синергичен ефект при комбинирането му с други неинванзивни естетични процедури, като хиалуронови филъри, ботулинов токсин и мезоконци.

Често Задавани Въпроси

Процедурата отнема между 15 и 30 минути.
Зависи от третираната зона. Може да се появят синини и леко подуване, които в общия случай отшумяват в рамките на 72 часа.
За постигане на оптимални резултати се препоръчва курс от 2-4 процедури, извършени в интервал от 4 седмици, като подобрение може да се постигне още след първата сесия. Резултатите от лечението обикновено продължават 4-6 месеца.

Препоръчани