Готови ли сте за косата на мечтите си?

трансплантация на коса

Косата е короната, с която не желаете никога да се разделите. Ако това все пак се случи, единственият начин да си я върнете обратно е трансплантацията. Благодарение на тази процедура, подходяща за всички етапи на косопад, косата се сгъстява с дълготраен резултат.

В Derma-Act ви гарантираме мечтания резултат и напомняме, че в нашата клиника присаждането се извършва в рамките на деня и не изисква болничен престой.

Златен стандарт

Derma-Act успешно прилага златния стандарт в присаждането на коса – метода FUE (Follicular Unit Extraction – извличане на фоликуларни единици), познат и като метода „игла“. Той е неинвазивен и не оставя белези, заради което се налага като най-надеждния и търсен начин за третиране на постоянен косопадПри него хирургът присажда донорни космени фоликули, които се взимат най-често от тила чрез специални имплантни устройства. Способността на импланта да се адаптира спрямо зоната на поставяне гарантира естествения растеж на косата, с подходяща посока и ъгъл на растеж на косъма. Резултатите са перманентни, като новата коса обикновено започва да расте от 4 до 6 месеца след трансплантацията, а пълният ефект от присаждането се разгръща до една година от самата процедура.

Гарантирани резултати чрез авангардни технологии


Derma-Act гарантира резултатите на своите пациенти 
чрез серия от преброяване на космените фоликули преди и след присаждането, с помощта на иновативната експертна технология за визуализация FotoFinder. Програмата TrichoLAB прави подробна и точна диагностика на заболяванията на скалпа, цифрова трихоскопия и дава възможност прецизно да изчислим броя фоликули, нужни за възстановяването на косата. FotoFinder Trichoscale Pro ни позволява да измерим точния процент на косопад при всеки пациент и да анализираме характеристиката на алопецията. Помага и за изчисляване на космените фоликули след трансплантацията – тоест тези, които са били присадени и израснали отново в изтънените участъци. Това дава на пациентите ни сигурност за увеличения брой на фоликулите и че той е същият, за който са платили. Ако се установи разминаване между обещания и крайния резултат, напълно безплатно ще ви бъдат присадени допълнителните фоликули.

Процедурата

При първата среща с вашия хирург той ще направи серия снимки на скалпа ви с помощта на FotoFinder Trichovision®. Така ще получи информация за броя на космите на квадратен сантиметър, процента на израстваща и на падаща коса, броя на фоликуларните единици на квадратен сантиметър, за дебелината на косъма, за количествените характеристики на фоликулите и разстоянието между тях.

След подробен анализ на събраните данни лекарят ще пристъпи към самата процедурата. Тя се изпълнява с местна упойка, продължава няколко часа и не се налага допълнителен престой в клиниката. Периодът за възстановяване е минимален – можете веднага да се върнете към нормалния си начин на живот. Между осмия и дванадесетия месец от присаждането се назначава контролен преглед. Тогава с FotoFinder се правят нови снимки и анализ на състоянието на присадката. Ако след това посещение се установят над 15% загубени трансплантирани фоликули, Derma-Act извършва реоперация напълно безвъзмездно.

Запишете своя час за консултация на 02/ 450 80 80 или 088 974 1417 или ни пиште на лично съобщение на нашата Facebook страница.