Френска приказка

Подари си терапия в нашия нов бюти кабинет, създаден специално за Biologique Recherche, и се потопи в приказния свят на иконичния френски бранд.

Може да запазите час, като се обадите на тел. +359 88 974 1417 и +359 88 277 2771.

Biologique Recherche е икона във френската бюти индустрия. Трудно можем да отречем качествата на неговите продукти и терапии, когато в тях се кълнат звезди като Джей Ло, Виктория Бекъм, сестрите Мери-Кейт и Ашли Олсън и куп други заклети фенове на марката. Наричат Biologique Recherche “Hermes сред козметичните брандове” или “Haute couture в козметиката“.

Разковничето на успеха на компанията е заложено в комбинацията от иновативни продукти и прецизни, персонализирани протоколи.

Самите продукти са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати.

Всеки човек има различно състояние на кожата, което еволюира в рамките на един ден. Първа и задължителна стъпка в метода на Biologique Recherche е диагностика на състоянието на кожата със Skin Instant Lab® и Visiolab. Този уникален анализ позволява да се определи точното състояние на кожата към момента на процедурата. Правилното разчитане на посланията на епидермиса помага на терапевтите да адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

Терапиите на Biologique Recherche са многобройни, отговарят на нуждите на всеки клиент и винаги могат да бъдат надградени ­– за още по-забележителен ефект. Независимо дали целта е ревитализация и и хидратация, антиейдж, или да се адресират по-конкретни проблеми като пигментация или белези, процедурите от менюто на бранда са с гарантиран ефект. Особено интересни са и персонализираните терапии за подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични и дерматологични процедури.

Независимо от нуждите ви, нашите специалисти са обучени да създават персонализирани бюти терапии и протоколи, които да отговарят на вашите индивидуални потребности, придържайки се към кредото на създателя на Biologique Recherche, Иван Аллуш, “Нека квинтесенцията на моите години, изпълнени със страст, упорита работа и проучвания, да служи като знак на почит към красотата, която вие олицетворявате!”.