Филърът Radiesse® в портфолиото на Derma-Act

С времето естествената ни красота е подложена на много изпитания, които карат лицето ни да загуби младежкия си вид. С годините дори когато сме щастливи, то започва да изглежда уморено и тъжно.

Radiesse® помага отново да изглеждаме млади и да носим естествено красивите си черти със самочувствие.

А сега, можеш да се възползваш от специалната цена на пакет Radiesse® + подарък ботокс на 2 зони за 800 лв. 

По-конкретно Radiesse® помага за дълготрайното скулптуриране и контуриране на лицето, шията, ръцете, деколтето, гърдите, корема и тялото. Допринася за възвръщането на младежката V-образна форма на контура на лицето, обема и повдигането в различни зони, като максимално запазва естествения му вид.

В Derma-Act филърът Radiesse® се поставя от д-р Владислава Чилингирова. Тя е сертифицирана за работа с ботокс, хиалуронова киселина и дезоксихолиева киселина от водещите фармацевтични компании Restylane, Princess, Алерган, както и в извършване на процедурите Вампирски лифтинг®, Вампирски фейслифтинг® и Вампирско повдигане и оформяне на гърди®.

За да си запишете час за процедура или за да разберете повече за продукта, не се колебайте да се свържете с нас на телефони: 0889 74 14 17 и 02/450 80 80, или да ни пишете на официалната ни Facebook страница.


Приятно пазаруване!