Добре дошли в машината на времето на Derma-Act

Промо пакети от дерматологична клиника Derma-Act

Даваме ви летящ старт за 2022 г. с шест предложения за комплексна грижа за себе си, представени от Жасмин Маджид, Цветелина Петрова, Миро, Алекс Петканова и Мария Силвестър.

Елате в машина на времето на Derma-Act и изберете пакета, който ще ви накара да се почувствате в най-добрата си форма тук и сега.

Bon Voyage!

ПАКЕТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ НА МЯСТО В КЛИНИКАТА ИЛИ ОНЛАЙН ДО 09.02.2022 г. и да се използват до 09.03.2022 г.
Запишете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет 2015 за 549 лв. (940 лв.)
Представен от Жасмин Маджид

Geneo+ или Dermalinfusion
Saypha® Filler/Volume
Saypha® Rich
Мезотерапия /зона очи/

Можете да избирате между две страхотни терапии – Geneo+ и Dermalinfusion, a нашите дерматолози ще ви помогнат да решите дилемата.
GENEO + е антиоксидантната радиочестотна терапия, която зарежда клетките с кислород и едновременно с това стимулира производството на колаген и еластин. Резултатът е озарена, гладка и подмладена кожа.
DERMALINFUSION, известна още и като DiamondGlow, е иновативен вариант на микродермабразиото. Действието й е 3 в 1 – ексфолира, почиства в дълбочина и инфузира кожата със серум, богат на полезни вещества. Ефектът е изравняване и освежаване на тена, намаляване на пигментацията и блестяща визия.

SAYPHA FILLER/VOLUME е хиалуронов филър, разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Благодарение на високата му плътност, след поставяне кожата е еластична и максимално хидратирана. Прилага се успешно и при реконструкция на лицева липоатрофия или морфологична асиметрия.

SAYPHA® RICH е мезотерапия с висока концентрация на хиалуронова киселина – 18 mg/ml. Използва се за корекция на фините линии, заглаждане на текстурата на кожата, възстановяване на еластичността ѝ и дълбока хидратация.

Мезотерапията е особено подходяща за околочния контур, защото го поддържа добре хидратиран и освежен. В Derma-Act залагаме на RS® HA EYES – коктейл за инжекционна мезотерапия, специално разработен за деликатната кожа около очите. Терапията подобрява кръвообращението в зоната, запълва повърхностните бръчки и е много ефективна срещу тъмните кръгове, сухотата, следите от умора и при хлътване на очите.

Пакет 2018 /Derma-Act Infinity/ за 749 лв. (1830 лв.)
Представен от Цветелина Петрова

Dermalinfusion
Maximus лице и шия
TempSure® х 2 зони по избор
SculpSure® зона по избор
Криолиполиза зона по избор


Пакетът може да се използва само в Derma-Act Infinity.
Maximus е иновативна апаратна система, комбинираща две съвременни технологии за лице и тяло. Тя позволява на специалистите ни да третират и четирите слоя на кожата, за да подобрят нейния статус. Резултатите в областта на лицето и шията са максимални – стягане, заглаждане на текстурата, намаляване на линиите, заличаване на белези от акне и други несъвършенства.  

TempSure® е лидер в радиочестотните процедури, който се използва за стягане на отпуснатата кожа. Технологията стимулира производството на колаген и успява да намали до минимум бръчките и фините линии по лицето, да възвърне еластичността на кожата и тотално да я освежи. Ефектът върху тялото също е впечатляващ – TempSure® работи отлично в проблемни области като корем, ръце и бедра, и се справя успешно с целулита.

SculpSure® е истински маестро в скултурирането на тялото. Лазерната технология от последно поколение премахва нежеланите мастни клетки чрез повишаване на температурата в проблемните зони. Терапията е безболезнена, защото избраните места се охлаждат предварително и лазерът разрушава мазнините без да наранява повърхността на кожата. Препоръчително е SculpSure® да се комбинира с подходящ хранителен и спортен режим.

Криолиполизата е за онези, които искат да кажат завинаги „Сбогом“ на мазнините в проблемните зони от фигурата си. Тази терапия разрушава мастните клетки чрез замразяване, като те никога повече не се възстановяват в обработеното място. Разграждането им продължава няколко месеца след процедурата и тъй като процесът е постепенен, няма риск от увисване на кожата. За криолиполизата в Derma-Act използваме една от най-модерните технологии –  ECOCRYO, която осигурява безболезнена процедура с траен ефект.

Пакет 2018 /Derma-Act/ за 749 лв. (1880 лв.)
Представен от Цветелина Петрова

Geneo+
truSculpt®flex х 3 зони по избор
Криолиполиза зона по избор
BTL Emtone зона по избор

Пакетът може да се използва само в клиниката на Dema-Act на бул. „Черни връх“ 150.
GENEO + е антиоксидантна радиочестотна терапия, която зарежда клетките с кислород и едновременно с това стимулира производството на колаген и еластин. Резултатът е озарена, гладка и подмладена кожа.

truSculpt®flex ще превърне тялото ви в шедьовър. С помощта на набор от 8 до 16 апликатора, излъчващи ниски нива на електричество, устройството извайва мускулатурата на пациента. Терапията е персонализирана и може да се насочи към специфични мускулни групи като корем, бедра, ръце, брич. Препоръчително е след процедурата да се следва  оптимален режим на хранене.

Криолиполизата е за онези, които искат да кажат завинаги „Сбогом“ на мазнините в проблемните зони от фигурата си. Тази терапия разрушава мастните клетки чрез замразяване, като те никога повече не се възстановяват в обработеното място. Разграждането им продължава няколко месеца след процедурата и тъй като процесът е постепенен, няма риск от увисване на кожата. За криолиполизата в Derma-Act използваме една от най-модерните технологии –  ECOCRYO, която осигурява безболезнена процедура с траен ефект.

BTL Emtone®
В постоянната битка за гладка кожа BTL Emtone® е единственият уред, който действа директно върху причините за появата на целулит. Системата комбинира монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни, вследствие на което кожата става по-еластична и гладка. Терапията е безболезнена и ефикасна във всяка зона, където е налице портокалова кожа. Подобрение се наблюдава още след първата процедура.

Пакет 2008 за 949 лв. (2060 лв.)
Представен от Миро

Микродермабразио лице
Laser Genesis лице
CO2 лице
Palomar лице
PRP
Филър 0.55 ml

Този пакет дава възможност да споделите процедурите за красота с още някой.

Микродермабразио е апаратна процедура за лице, която чрез механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум отстранява повърхностния слой на кожата. В резултат тя става по-свежа, по-мека, с по-равномерен и сияен тен. Препоръчва се за ревитализиране на потъмняла, суха или груба кожа, дълбоко почистване, заличаване на фини линии, петна и белези от акне.

Laser Genesis e световен стандарт в ефективното третиране на розацея, белези от акне, фини линии, подобряване на структурата на кожата и редуциране размера на порите. Освен че се справя с тези проблемите, Genesis стимулира и производството на нов колаген. Подходящ е за всяко време от годината. Терапията се извършва без анестезия и е релаксираща за пациентите.

CO2 е аблативен лазер, който се фокусира върху много малка по размери зона от кожата и действа като скалпел без да засяга околната кожа. Използва се за изрязване на тумори, отстраняване на кожни образувания, заличаване на белези и за рисърфисинг на лицето. Терапията е безкръвна, с кратък период на възстановяване, с минимален риск от инфектиране и оставяне на белези. 

Плазмотерапията (PRP) използва естествените супер-сили на организма ни в полза на красотата. Чрез инжектиране на PRP – кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити, в определени зони тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен. Подходяща е за пациенти на възраст над 20 г., като подмладяващият ефект е най-силно изразен при хора до 55 г.

Лазерната система Palomar ICON комбинира няколко светлинни технологии и има разнопосочно действие. Използва се за премахване на капиляри, хиперпигментации, за намаляване размера на порите, заглаждане на фините линии и подобряване текстурата и еластичността на кожата. Успешно третира белези от акне, хирургически и др. Препоръчително е да се прави през студените месеци (от октомври до май), за да се избегне появата на пигментация.

Филърите са точно това, което означава името им – пълнители, или временно попълващи средства, които се инжектират за извършването на различни естетични корекции. С тях се попълват бръчки, белези, хлътнали зони, коригират се устни, моделират се скули, брадички, носове, повдигат се вежди, контурира се лицето и др. Основният им компонент е хиалуроновата киселина, която е естествена съставка на човешкото тяло и се абсорбира след определен период от време.

Пакет 2019 за 1149 лв. (1770 лв.)
Представен от Алекс Петканова

Geneo+ или Dermalinfusion
Restylane филър 2 ml
Aquashine BTX/BR 1 ml
Мезотерапия /зона очи/

Този пакет дава възможност да споделите процедурите за красота с още някой.
Тук можете да избирате между две страхотни терапии – Geneo+ и Dermalinfusion, a нашите дерматолози ще ви помогнат да решите дилемата.  

GENEO + е антиоксидантната радиочестотна терапия, която зарежда клетките с кислород и едновременно с това стимулира производството на колаген и еластин. Резултатът е озарена, гладка и подмладена кожа.
DERMALINFUSIONизвестна още и като DiamondGlow, е иновативен вариант на микродермабразиото. Действието й е 3 в 1 – ексфолира, дълбоко почиства и инфузира кожата със серум, богат на полезни вещества според конкретните й нужди. Ефектът е изравняване и освежаване на тена, намаляване на пигментацията по-свежа и сияйна кожа.

RESTYLANE са най-използваните филъри за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обеми в различни зони и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.

Aquashine BTX/BR е мощна антиейдж терапия с лифтинг ефект и релаксиращо действие. Тя разчита на въвеждането в кожата на подмладяваща формула от 7 биомемитични пептида и висококачествена хиалуронова киселина, които са биоразградими и напълно безопасни. Работи отлично при пациенти с дехидратирана кожа, хиперпигментации, повяхнал тен, а ефектът е  тотално ревитализиране, стягане и озаряване на лицето.  

Мезотерапията е особено подходяща за околочния контур, защото го поддържа добре хидратиран и освежен. В Derma-Act залагаме на RS® HA EYES – коктейл за инжекционна мезотерапия, специално разработен за деликатната кожа около очите. Терапията подобрява кръвообращението в зоната, запълва повърхностните бръчки и е много ефективна срещу тъмните кръгове, сухотата, следите от умора и при хлътване на очите. 
 

Пакет 2022 за 1949 лв. (3830 лв.)
Представен от Мария Силвестър

Geneo+ или Dermalinfusion
Sculptra нехиалуронов филър
Saypha Filler/Volume 4 ml
Ботокс лице
Saypha Rich х 2 ml

Този пакет дава възможност да споделите процедурите за красота с още някой.
Тук можете да избирате между две страхотни терапии –  Geneo+ и Dermalinfusion, a нашите дерматолози ще ви помогнат да решите дилемата.  

GENEO + е антиоксидантната радиочестотна терапия, която зарежда клетките с кислород и едновременно с това стимулира производството на колаген и еластин. Резултатът е озарена, гладка и подмладена кожа.
DERMALINFUSION, известна още и като DiamondGlow, е иновативен вариант на микродермабразиото. Действието й е 3 в 1 – ексфолира, дълбоко почиства и инфузира кожата със серум, богат на полезни вещества според конкретните й нужди. Ефектът е изравняване и освежаване на тена, намаляване на пигментацията и блестяща визия.

Sculptra®  е нехиалуронов  филър за оформяне на контура на лицето и тялото. Съставен е от млечната киселина, която се среща естествено в организма ни. Веднъж инжектиран, той стимулира производството на колаген. Прилага се за коригиране на бръчки и други хлътнали области, за „омекотяване“ на изпъкнали костни структури на лицето, а в тялото се използва за създаване на обем и повдигане на задните части. Със Sculptra®  могат да се третират и зони като бицепси, трицепси и гръб. Резултатите от този филър не се забелязват веднага, но са най-дълготрайни.

Ботоксътили ботулиновият токсин, е изпитана формула за младост и красота. Действието му се изразява във временното парализиране на някои лицеви мускули, което предотвратява образуването на нови бръчки и задълбочаването на вече съществуващите. Той е незаменим за изглаждането на мимическите линии по лицето и шията, за корекция на „гневната“ бръчка и „пачия крак“, както и в зоната около устните. Като с магическа пръчка преобразява умореното лице, възвръщайки естествения му блясък и младежко излъчване.

SAYPHA® RICH е мезотерапия с висока концентрация на хиалуронова киселина – 18 mg/ml.
Използва се за корекция на фините линии, заглаждане на текстурата на кожата, възстановяване на еластичността й и дълбока хидратация. Подходяща е за жени и мъже над 20 г.