Между 19 и 28 ноември Derma-Act ви предоставя чудесната възможност да се погрижите за себе си по най-добрия начин при това на страхотни цени. В този период може да закупите с 30% намаление избрани процедури за лице и тяло за конкретни зони. Офертата е валидна както за онлайн магазина ни, така и на място в клиниката. Можете да се насладите на закупените по време на Derma Friday процедури до 09.03.2022 г.  

Ето как изглежда нашата DERMA FRIDAY селекция:

Лазерна епилация
Процедурата ви подарява копринено гладка кожа, бързо и безболезнено. С помощта на две технологии от последно поколение – лазерите Elite+ Aesthetic Workstation и Elite iQ Modern Aesthetic Workstation, ще получите дълготрайни и безкомпромисни резултати. Подходящи са за всеки тип кожа.
Офертата ot -30% важи за следните зони: цели крака, цели ръце, интим жени, гърди мъже.

  • Вижте как протича процедурата тук.

Микродермабразио
Неинвазивна апаратна процедура за лице, която чрез механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум отстранява повърхностния слой на кожата. В резултат тя става по-свежа, по-мека, с по-равномерен и сияен тен. Препоръчва се за ревитализиране на потъмняла, суха или груба кожа, за дълбоко почистване, за заличаване на фини линии, петна и белези от акне.
Офертата ot -30% важи за следните зони: лице, лице и шия, гръб.

  • Вижте как протича процедурата тук.

Подмладяване на лице и тяло с TempSure®

Терапията стяга отпуснатата кожа на лицето и тялото чрез радиочестотна енергия. Стимулира производството на колаген, благодарение на което успява да намали до минимум бръчките и фините линии по лицето, да възвърне еластичността на кожата и да ѝ придаде младежки вид. Ефектът върху тялото също е впечатляващ – TempSure® се представя чудесно в проблемни области като корем, ръце и бедра, и се справя успешно с целулита.
Офертата ot -30% важи за следните зони: околоочен контур, цяло лице, задна и предна част бедра, корем, ръце, седалище.

Стягане на лице и тяло с Мaximus

Тази иновативна система позволява на естетичните специалисти да третират и четирите слоя на кожата, за да подобрят нейния статус. Положителните резултати в областта на лицето включват намаляване на бръчки и белези от акне, стягане на кожата, подобряване на текстурата ѝ, както и заличаване на несъвършенства. При тялото терапията с Maximus се използва за локално намаляване на мазнините и обиколката, редуциране на стрии и белези, както и в борбата срещу целулита
Офертата ot -30% важи за следните зони: шия, цяло лице, паласки, ръце, седалище, корем, задна и предна част бедра.

Премахване на целулит с BTL Emtone®
В постоянната битка за гладка кожа, BTL Emtone® е единственият уред, който действа директно върху причините за появата на целулит. Процедурата е подходяща за всеки, който търси ефективно решение за премахването му и за цялостно подобряване на вида на кожата. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.
Офертата ot -30% важи за следните зони: цели крака, прасци, паласки, ръце, седалище, корем, брич, задна, предна и вътрешна част бедра.

Изберете своята процедура за супер форма и запазете час на телефон 0889 741 417 и 0882 772 771 или чрез официалната ни Facebook страница.