DERMA е новото черно

Време е за DERMA FRIDAY. Само между 18 и 27 ноември можете да се възползвате от намаления на едни от най-обичаните процедури. *Закупете с 40% намаление лазерна епилация, микродермабразио и козметичните процедури Dermalinfusion и GeneO+.
Офертата е валидна както за онлайн магазина ни, така и на място в клиниката. Можете да се насладите на закупените по време на Derma Friday процедури до 31.05.2023 г.  

*Ето как изглежда нашата DERMA FRIDAY селекция:

Лазерна епилация
Процедурата ви подарява копринено гладка кожа, бързо и безболезнено. С помощта на две технологии от последно поколение – лазерите Elite+ и Elite iQ Modern Aesthetic Workstation, ще получите дълготрайни и безкомпромисни резултати. Подходящи са за всеки тип кожа.
Офертата от -40% важи за следните зони:

Жени
Цели крака – 144 лв. (от 240 лв.)
Цели ръце – 54 лв. (от 90 лв.)
Пубис (пълен интим) – 48 лв. (от 80 лв.)
Подмишници – 18 лв. (от 30 лв.)

Мъже
Цели крака – 210 лв. (от 350 лв.)
Цели ръце – 78 лв. (от 130 лв.)
Гръб – 120 лв. (от 200 лв.)
Гърди – 66 лв. (от 110 лв.)

Вижте как протича процедурата тук.

Микродермабразио
Неинвазивна апаратна процедура за лице, която чрез механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум отстранява повърхностния слой на кожата. В резултат тя става по-свежа, по-мека, с по-равномерен и сияен тен. Препоръчва се за ревитализиране на потъмняла, суха или груба кожа, за дълбоко почистване, за заличаване на фини линии, петна и белези от акне.
Офертата от -40% важи за следните зони:
Лице – 48 лв. (от 80 лв.)
Лице и шия – 60 лв. (от 100 лв.)
Лице, шия и деколте – 72 лв. (от 120 лв.)
Гръб – 96 лв. (от 160 лв.)

Вижте как протича процедурата тук.

Озаряваща терапия Dermalinfusion 
Dermalinfusion представлява апаратно почистване на лице. Процедурата съчетава в себе си ексфолиране на кожата, чрез абразивна глава, както и дълбоко почистване на замърсяванията и отстраняване на мъртвите клетки, чрез вакуум и инфузия със серум, специално подбран според нуждите на пациента. Предлагат се 4 вида серуми: почистващ порите и повлияващ акнето, за дълбока хидратация на лицето, изсветляващ серум и с Витамин С. Процедурата е подходяща за третиране на много финни и деликатни зони на лицето, като устните и околоочният контур.
Промо цена 90 лв. (от 150 лв.)

Вижте как протича процедурата тук.

Антиоксидантна терапия GeneO+
Апаратът GeneO+ е неинвазивна мултифункционална платформа, която предлага 3 терапии в 1 процедура за оптимални резултати. Всяка от трите технологии – OxyGeneo, Радиочестотен лифтинг и Ултразвук имат взаимно помагащо действие:

  • OxyGeneo подобрява тена и текстурата на кожата, насищайки я с кислород по естествен път отвътре навън;
  • Радиочестотния лифтинг стимулира производството на колаген и еластин, като по този начин прави кожата по-гладка, стегната и с видимо намалени бръчки и фини линии;
  • Ултразвукът спомага за дълбоко тъканно загряване за по-добър метаболизъм и дренира околоочната зона.
    Промо цена 90 лв. (от 150 лв.)

Вижте как протича процедурата тук.