Derma-Act с награда за най-добра клиника

Гала церемония по награждаване „Maria Callas Monaco Gala & Awards“

Derma-Act стана водеща дерматологична и естетична клиника, печелейки първа награда на юбилейното събитие „Maria Callas Monaco Gala & Awards“. Церемонията се проведе под егидата на Княжество Монако, в събота, 2 декември в хотел Hyatt Regency Солун и поводът е навършването на 100 години от рождението на най-голямата оперна дива Мария Калас.

Наградата бе връчена от Зам. Министър на Северна Македония – Ставрос Калафатис.

„Награда като тази от институция с международен престиж като „Maria Callas Monaco Gala & Awards“ е важно отличие, което ни дава сила да продължаваме и да ставаме все по-добри всеки ден.“
д-р Константинос Пагидас, основател и дерматолог в Derma-Act

Това важно отличие е признание за отдадеността и професионализма, демонстрирани от екипа на Derma-Act в предоставянето на висококачествени услуги както в областта на клиничната дерматология, така и в областта на естетичната медицина. В същото време наградата е отражение на доверието, което пациентите ежедневно отдават, както и стремежа на клиниката да предлага последно поколение технологии и специализирани грижи. Derma-Act предлага иновативна концепция в областта на естетичната дерматология с цялостни 360-градусови лечения за решение на всички кожни проблеми, използвайки класически лазерни технологии в съчетание с инжекционни лечения за постигането на незабавни резултати и здрав вид на кожата.

Горното отличие възнаграждава усилията на Derma-Act и създава големи очаквания за по-нататъшно надграждане на вече отличното качество на услугите. Наградата получи д-р Константинос Пагидас, дерматолог и собственик на Derma-Act. „Това е специален момент както за мен лично, така и за екипа ни в Derma-Act. Награда като тази от институция с международен престиж като „Maria Callas Monaco Gala & Awards“ е ценен ресурс, важно отличие, което ни дава сила да продължаваме и да ставаме все по-добри всеки ден, като предлагаме ефективни лечения и уникални услуги“ казва д-р Константинос Пагидас.

Дерматологична и естетична клиника Derma-Act е наградена като водеща клиника на юбилейното събитие „Maria Callas Monaco Gala & Awards“, проведено под егидата на Княжество Монако.