Derma-Act подарява повече красота на специална цена

В XXI век филърите са модерните „хапчета“ за младост и добро самочувстие. Действат бързо, имат забележителен антиейдж ефект и могат да свалят години от лицето. Сега Derma-Act ви предлага двойна доза от тях на изключителна цена. От 01.11.2021 г. до 31.01.2022 г. само при д-р Мариела Клаклова и д-р Владислава Чилингирова филъра Saypha Filler/Volume ще се предлага на цена от:

299 лв. за 1 мл.
        или
449 лв. за 2 мл.

Saypha Filler/Volume

Saypha Filler/Volume е сред най-популярните хиалуронови филъри в естетичната дерматология. Той се използва за корекция на по-изразени бръчки и линии, възстановяване на изгубени обеми, освежаване на лицевия тонус, както и за реконструкция при лицева липоатрофия или морфологична асиметрия. Основната съставка на Saypha Filler/Volume, като на повечето дерматологични филъри, е хиалуронова киселина, която се съдържа в човешкото тяло. Тя се разгражда постепенно, като Saypha Filler/Volume гарантира оптимално действие за цели 9 месеца.
 
В професионалните ръце на нашите лекари, д-р Мариела Клаклова и д-р Владислава Чилингирова, процедурата отнема минимум време и дава максимум резултат. Срещата с тях включва първо, подробна консултация за дерматологичния ви статус, желаната визия, възстановителния период и всеки друг детайл, който ви интересува. Втората стъпка е поставянето на местна упойка, а третата е инжектирането на филъра, което продължава между 15 и 30 минути според броя на третираните зони. Всяка минута от търпението ви ще си струва, защото ефектът е незабавен – подмладено лице с естествено излъчване и превъзходно настроение!

Запазете час за своята процедура при д-р Клаклова и д-р Чилингирова на 0889 74 14 17 или ни пишете на нашата Facebook страница.
Периодът на промоцията е от 01.11.2021 г. до 31.01.2022 г., като процедурата трябва да се използва до 09.02.2022 г.