Derma-Act отново гостува в Pulse Fitness & Spa

Екипът на Клиника за дерматология и естетика Derma-Act – в лицето на собственика д-р Константинос Пагидас и д-р Анастасия Чокоева, отново гостува в Pulse Finess & Spa на бул. България. 
Темата на 3-дневното събитие този път е свързана с възможностите за сканиране и диагностициране на състоянието на кожата, благодарение на иновативната технология VISIA – уред за анализ на кожата в дълбочина. 

Събитието ще се проведе в две части:

На 19 и 20 април между 14:00 и 20:00ч. уредът ще бъде на място във фитнеса, като наш специалист ще дава повече информация за самото изследване, както и ще провежда безплатни прегледи на всички, които пожелаят. Също така всеки, преминал преглед с VISIA, ще получи подарък – ваучер за 30% отстъпка & безплатна процедура Микродермабразио. 

На 21 април (събота) от 12:00ч. до 13.30 ч. д-р Чокоева ще изнесе презентация на тема “От превенция към терапия – отвъд границите на видимото” и методите за прилагане на персонално лечение за всеки пациент. Събитието ще продължи с извършване на прегледи с уреда от нашите специалисти, като ще бъдат предоставени подаръци от нас и нашите партньори Околаб.

В края на събитието клиниката ще подари по една БЕЗПЛАТНА процедура с филър Princess Volume на 3-ма от присъстващите по време на презентацията. Печелившите, както и хората, получили подарък, ще получат допълнителна информация на място.

Входът през трите дни е свободен, без необходимост от предварително записване. Имайте предвид единствено, че за целите на презентацията са планирани 60 седящи места. 

Очакваме ви в Pulse Fitness & SPA на бул. България!
Екипът на Derma-Act