Derma-Аct Infinity отваря врати

Красотата няма край. Но има начало. Затова създадохме Derma-act Infinity – за да ви помогнем да го поставите. За да изглеждате така, както вие искате. Без да се вслушвате в непоискани мнения. Без да ви спират чужди предразсъдъци. Без да робувате на табута. 

Защото красотата е това, което вие смятате за красиво. 

Ние можем само да ви помогнем да я достигнете. 

https://youtube.com/watch?v=UT3mykydi-k%3Frel%3D0

Освен да ви осигурим максимално качествена дерматологична и естетична грижа, в клиника Derma-act Infinity за първи път в България предлагаме и процедури в областта на интимната естетика, регенеративната медицина, присаждане на коса и други.

Процедури, за които до скоро се налагаше да пътувате до Гърция или Турция, и които за момента можете да намерите само при нас. 

Ето част от тях:

TempSure®  Envi – безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за стягане на отпуснатата кожа по лицето и тялото. Работи, като доставя радиочестотни вълни, внимателно повишава температурата на кожата, така че топлината да задейства естествена реакция на организма, за да произведе нов колаген. TempSure® е лидер в процедурите с радиочестотна енергия за области като корем, ръце и бедра, както и срещу борбата с целулита.

Morpheus8 – противостарееща терапия за частично третиране на кожата, насочено към по-дълбоките ѝ слоеве. Фракционираната радиочестотна енергия е научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инвазивна, използва матрица от микро щифтове за обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата с минимален престой на пациента.

Dermalinfusion – процедура за подмладяване на кожата с одобрена от FDA технология, интегрираща три метода за лечение на кожата. С това 3в1 лечение на кожата тя се ексфолира, почиства се дълбоко от външни замърсители и мъртви клетки и се инфузира с богат на полезни вещества серум, съобразен с нейните конкретни нужди.

Сред новите услуги в клиниката са също трансплантация на коса и пластична хирургия.

Красотата вече има втори адрес: 
Derma-Act Infinity

София, ул. “Папрат” 6В 

Работно време: 
Понеделник – събота
10:00 – 19:00 

Телефон: 088 974 1417