Д-р Стиляна Трендафилова – новият партньор в клиника Derma-Act

Интервю с д-р Константинос Пагидас, собственик на клиниката

Познавам д-р Трендафилова от 2011 г., когато специализирахме във Военномедицинска академия. Още тогава за нея лекар не беше просто професия, а мисия, зад която стоят много години усърдна работа и постоянство.

По-късно, когато се роди идеята за Derma-Act, вече знаехме, че можем да разчитаме на професионалното отношение на другия. А това е доста добро начало за едно успешно партньорство. Тя е от онези изключително ценни в днешно време дерматолози, които освен естетическата страна на занаята, носят мисленето и на дерматологията в класическата ѝ форма.  

„В професия, в която не наградите имат значение, а резултатите и доволните пациенти, е изключително важно да работиш с професионалисти. За щастие в клиниката всички са такива. За мен е привилегия да работя заедно управителя на клиниката Весела Босева, д-р Петя Петкова и изобщо целия настоящ екип. В такава среда разбираш, че заедно ще стигнете много по-далече, отколкото всеки поотделно.“

За мен успешното партньорство е не винаги да се разбирате, а да се дърпате един друг по пътя към общата цел. Само така можете да поемате рискове заедно и да вървите напред. Затова съм спокоен и очаквам с нетърпение бъдещите ни работни проекти не само в клиника Derma-Act, но и извън нея.