Д-р Камелия Присадашка – „Посланик на красотата“ за 2021 г.

Красотата е изкуство и за втора поредна година Derma-Аct получава признание за усилията си на тази арена. Трофеят в категория „Посланици на красотата“ в конкурса на списание GRAZIA „Жена на годината“ отново е в обятията на екипа ни, а д-р Камелия Присадашка заслужено бе избрана за негов титуляр.

Наградата „Посланици на красотата“ получи д-р Камелия Присадашка

„Изключително трогната и развълнувана взех в ръцете си статуетката, връчена ми от невероятните професионалисти и носителки на титлата за 2020 г. д-р Мария Хаджийска и д-р Стиляна Трендафилова. Щастлива съм, че съм част от екипа на Derma-Аct. Нивото на естетичната медицина в България е изключително високо, а нашата цел е да променим изцяло представите за грижата за кожата. Създаваме усещане за съвършенство, а именно това е формулата на красотата“, сподели д-р Присадашка след церемонията.

Завършила Медицинския университет със специалност „Кожни и венерични заболявания“ и изучавала анатомичните особености на лицето в един от най-престижните курсове на Royal College of Surgeons of England, д-р Присадашка е основна фигура в екипа на Derma-Act. Доказвайки ежедневно уменията си на естетичен дерматолог с персонално отношение, тя заема достойно своето място сред нашите професионалисти, за които красотата е мисия и начин на мислене.