Бодишейпинг процедури

Антицелулитна мезотерапия + подарък лимфен дренаж

Пакетът включва:

– 4 процедури Антицелулитна мезотерапия
– 1 процедура Лимфен дренаж подарък (30 мин.)

Криолиполиза + подарък лимфен дренаж

Пакетът включва:

1 процедура Криолиполиза на зона по избор 
1 процедура Лимфен дренаж подарък (30 мин.)

Криолиполиза + 30% отстъпка на антицелулитна процедура с BTL Unison

Пакетът включва:

– 1 процедура Криолиполиза на зона по избор 
– 1 процедура за Премахване на целулит с BTL Unison с 30% отстъпка (на зона по избор)

Антицелулитна терапия с BTL Unison + 2 процедури подарък

Пакетът включва:

– 3 процедури антицелулитна терапия с BTL Unison (на зона по избор)
– 2 процедури антицелулитна терапия с BTL Unison подарък (на същата зона)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРИТЕ

Мезотерапията при целулит представлява инжекционна терапия срещу целулит, като влияе и на отпуснатата кожа в зоната с целулит. Използва се биоревитализиращ продукт, разработен специално за изглаждане на неравности по дермалната повърхност. Процедурата се прилага само от лекари в подходящи асептични условия в клинична обстановка, върху дезинфектирана кожа.

Зоните, в които се прилага процедурата са: задни части и задна част на бедрата.
Терапията се прилага веднъж седмично средно 4-6 процедури и се повтаря 1-3 годишно в зависимост от постигнатите резултати.

Лимфният дренаж е подходящ за широк кръг от заболявания не само в сферата на естетичната медицина, но и в рехабилитационните програми. Основно в клиниката ни го прилагаме с цел борба с целулита и общо (с участие в процедурите за редуциране на телесната маса). 

Продължителността на терапиите е средно около 60 мин, през което време пациентът е в легнало положение, но не е строго обездвижен.

Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и в последствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява. 

За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 2-3 процедури през 45-60 дни, като максимумът на третираните зони за ден е две. Всяка зона може да бъде повторена, но не по-рано от 45-60 дни. 

Терапията трае между 40-60мин, като резултатите от нея започват да се забелязват след около 2-4 седмици след извършването й. 

BTL UNISON е единственият уред, който въздейства едновременно и директно върху причините за поява на целулит.

Процедурата е подходяща за всеки, който търси ефективно решение за  намаляването на целулита и цялостно подобряване на вида на своята кожа. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.

Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между  4  и 8 процедури, реализирани през седмица.