Birthdays just got better

В месеца на рождения ти ден вземи -30% отстъпка на всички процедури в Derma-Act*.

*Отстъпката важи в рамките на месеца на рождения ви ден. Отстъпката не се комбинира с други намаления и промоции, както и не важи за пластични операции.

Рождените дни са време за празник, радост и създаване на незабравими спомени. В Derma-Act вярваме, че всеки заслужава да се чувства уверен и красив в този специален ден, а и след него. Затова с голямо удоволствие обявяваме нашата ексклузивна рожденденска отстъпка. Пригответе се да се поглезите с изключителните ни дерматологични, естетични или козметични процедури с невероятна отстъпка от -30% в месеца на рождения ви ден!

Нашият екип от експертни дерматолози и естетици ще ви предложи широка гама процедури, персонализирани за вашите нужди. От неинвазивни козметични терапии до иновативни лазерни и инжекционни процедури, както и решения за оформяне на тялото – нашата клиника е вашият предпочитан адрес за постигане на свеж и младежки вид на кожата. Не пропускайте тази чудесна възможност да си подарите персонално изживяване с Derma-Act. Запишете своя час днес и нека ви помогнем да изглеждате и чувствате най-добре във вашия специален ден, а и след него.

За записване на час се обадете на 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.