-50% намаление на присаждане на коса до 31 август

Предплатете процедура за присаждане на коса в клиника Derma-Act до 31.08. и може да се възползвате от -50% намаление от цената на процедурата! Обаде се на тел. 0889 741 417 или 0882 772 771 и запазете час за консултация още сега.

Как извършваме присаждането на коса в Derma-Act?

Присаждането на коса по метода FUE (Екстракция на фоликуларна единица) е най-надеждният метод за присаждане на коса. В клиники Derma-Act базираме всяка процедура по метода FUE на детайлна подготовка и прецизно изпълнение. Използваме най-модерните диагностични медицински технологии, за да планираме вашата трансплантация на коса стъпка по стъпка като увеличим максимално жизнеспособността на космените ви фоликули.

Кой извършва процедурата?


Процедурата се извършва от високо квалифициран екип, оглавен от д-р Панайотис Колиатос – специалист с над 12-годишен опит в присаждането на коса по метода FUE. Той завършва висшето си образование в Medical School of the Aristotle University през 2007 г. в Солун. Специализира по специалността си и е научен сътрудник в Pediatrician Clinic Of General Hospital Papageorgiou, Thessaloniki. Членува в Американската асоциация на хирурзите и Медицинската асоциация в Солун. Специализира се като хирург по трансплантация на коса по метода FUE и към днешна дата има над 12 години опит в областта. От 2018 г. е главен хирург по трансплантация на коса по метода FUE във Figura Clinica, Солун и втора година е част от екипа на Derma-Act.

Как можем да сме сигурни в резултата?

Derma-Act гарантира резултатите на своите пациенти чрез серия от преброяване на космените фоликули преди и след присаждането, с помощта на иновативната експертна технология за визуализация FotoFinder. По този начин предлагаме гаранция за всеки космен фоликул, който плащате, въз основа на която извършваме допълнително FUE безплатно, в случай, че се установи, че някои космени фоликули не са поникнали (освен естествено приемливо отклонение от 5% ).

За повече информация относно самата процедура може да научите тук. Или да се обадите и запазите час за консултация тук.