Актуално

Всичко случващо се около клиника Derma-Act и това, което ни вълнува може да намерите тук. Прочетете и научете нещо ново и не пропускайте да ни споделите Вашето мнение на нашата Фейсбук страници или на имейл.

Първата клиника с ОНЛАЙН МАГАЗИН

Derma-Act има удоволствието да ви представи една иновация от света на дерматологията - своя онлайн магазин. Разберете повече за неговата цел и специалното ни предложение тук.

Derma-Act иска да ви зарадва с много подаръци по случай първия си рожден ден

Нашата клиника навърши една година и смятаме да празнуваме подобаващо цял месец! Разберете повече тук.

Проф. Лалас & д-р Апалла - профилактичният преглед е от значение

По време на двудневното си гостуване на 13-и и 14-и декември проф. Лалас и д-р Апалла проведоха както голям брой профилактични прегледи, така и няколко дерматоскопии на записалите се пациенти.

Промо 2+1: MesoLift с Princess Rich

MesoLift Princess Rich - силата на хиалуроновата киселина и глицерола. Разберете повече за нашето промоционално предложение.

Безплатни прегледи на акне на 11.10 и 12.10

Derma-Act се включва в кампанията на BIODERMA - #ЗаедноСме В борбата срещу акнето.

Hands-on обучение с д-р Беатрис Белтран в Derma-Act

Началото на месеца поставихме с изключително полезно и интересно hands-on обучение с основен фокус - начина на работа и възможностите на колагенстимулиращите дермални филъри Ellansé®

Д-р Пагидас: Съвременни терапии за ефикасно лечение на акне

Разговор с д-р Константинос Пагидас на тема "Акне - причиния за поява и съвременни методи за ефикасно лечение"

50% отстъпка на всички процедури през август

През целия август всеки посетител получава 50% отстъпка на всички* процедури, като ако предплати и запише час през септември, процедурата ще е с включеното намаление.

Първият филър за коса в света - DR.CYJ

Филър за коса, разработен чрез иновативен пептиден комплекс за възстановяване растежа на косата и реконструкция на скалпа.

Ellansé - биостимулиращият дермален филър

Ellansé е уникален по рода си биостимулиращ дермален филър, чийто начин на действие е различен от този при хиалуроновите филъри.

TITAN & Мезотерапия - Решението при двойна брадичка

TITAN – инфрачервен дълбок термолифтинг на двойна брадичка и отпусната кожа на шията

Restylane SUBQ с 50% намаление до края на юли

Restylane SUBQ - Оформяне на скули и брадичка

МЕСЕЦ НА МЪЖА с 50% отстъпка за всички процедури за мъже

Всички процедури за мъже, записани и/или извършени в периода 10.04 - 15.05 са с 50% ОТСТЪПКА. В случай, че ни посетите заедно със своята нежна половинка, то тя ще получи БЕЗПЛАТНА терапия за отслабване на избрана от нея зона.

Derma-Act е ексклузивен представител на линия мъжки филъри

Neauvia Organic са първата в света линия мъжки филъри, специално разработени и пригодени за спецификата на мъжката кожа.

Промо пакет за перфектен и видимо подмладен вид на кожата

С настъпването на пролетта започват и усещанията за дискомфорт, дехидратиране и зачервяване на кожата на лицето. Именно в този период е добре да се погрижите по по-специален начин за нея!

Световно признатият Проф. Лалас е нашият първи гост-дерматолог

На 24-и и 25-и март имахме честта и привилегията първият гост-дерматолог в Клиника Derma-Act да бъде Проф. Eмилиос Лалас - един от водещите специалисти в сферата на Дерматоскопията.

Лазерна епилация на най-ниски цени в София със системата Cynosure Elite+

Лазерната система Elite+™ Aesthetic Workstation е изградена на база на две клинично доказани дължини на вълната: 755 nm (Александритен лазер) и 1064 nm (Nd:YAG лазер), които позволяват извършването на естетично лазерно лечение с ненадмината ефективност и комфорт за клиента, независимо от типа кожа.

Официално откриване на Derma-Act

На 9-и февруари Клиника Derma-Act отпразнува с колеги и приятели своето официално откриване. Екипът от специалисти разведоха гостите из клиниката и представиха процедурите, които тя предлага, на събитието по официалното откриване на Derma-Act.

Vanquish Mе™ - терапия за ефикасно отслабване

Изживейте едно незабравимо лято със самочувствие и усмивка! Оформете тялото си за летния сезон с най-новия метод за отслабване в света - Vanquish Mе™ процедури за топене на мазнини и стягане на кожата в едно. Най-новата високотехнологична машина Vanquish Mе™ предоставя първата в света...

Откриване: 50% отстъпка на всички процедури

Клиника Derma-Act стартира своята дейност с уникална промоция за всички, които искат качествена грижа за кожата си. Само в периода от 9 януари до 9 февруари всеки посетител ще може да ползва 50% отстъпка на всички процедури.

Нова дерматологична клиника отваря врати в София

Екип от млади специалисти ще въведе последните тенденции в дерматологията и естетичната медицина в най-новата клиника, която ще отвори врати в София. "Дерма-Акт" ще приема посетители от началото на следващата година, а екипът от дерматолози си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера...

Д-р Константинос Пагидас споделя плановете си за клиниката

В началото на 2017 г. в София ще отвори врати нова дерматологична клиника Дерма-Акт. Екипът от дерматолози си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.