Derma-Act иска да ви зарадва с много подаръци по случай първия си рожден ден

Нашата клиника навърши една година и смятаме да празнуваме подобаващо цял месец! Разберете повече тук.

Първата клиника с ОНЛАЙН МАГАЗИН

Derma-Act има удоволствието да ви представи една иновация от света на дерматологията - своя онлайн магазин. Разберете повече за неговата цел и специалното ни предложение тук.

Клиниката

В клиника за дерматология и естетика Derma-Act обединяваме екип от млади специалисти, който си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.

В Derma-Act работят водещи български дерматолози, като всеки месец ще гостува известен международен специалист, който ще провежда консултации в клиниката. Целта на екипа е повече хора да имат достъп до качествени грижи без това, че посещават една от най-високооборудваните и луксозни клиники да им създава притеснение или неудобство. Стремим се всички пациенти да влизат и да излизат от клиниката с усещането, че са получили най-доброто, защото в крайна сметка, когато говорим за здраве, всеки от нас го заслужава. За целта са предвидени и часове за свободен достъп.

Derma-Act е оборудвана с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Ние разполагаме с едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които Cutera, Cynosure Elite+ и BTL Vanquish ME, а новаторството на клиниката се изразява най-вече в активното отношение към пациента и по-специално към децата.

Не се колебайте да позвъните на телефон +359 88 974 1417, където ще отговорим на всички Ваши въпроси и лесно ще можете да си запишете час за консултация.

Благодарим Ви, че отделихте от времето си, за да посетите сайта ни. Винаги сме на Ваше разположение!

Контакти

В клиника Derma-Act държим както на качественото лечение, така и на това пациентите ни да се чувстват спокойни и добре информирани. Ние винаги сме на Ваше разположение за консултации и записване на часове за преглед.

Работно време:

Понеделник - събота: 10:00-19:00

Неделя - почивен ден

София, 1000

бул. "Черни връх" 150, етаж 3

телефон: 02/ 450 80 80

мобилен: +359 88 974 1417

office@derma-act.bg

Виж кои са нашите
гост-лекари